horoscop

Previziunile astrale ale zilei de 7 octombrie 2014:
Cuadratura Lunii cu planeta Uranus predispune la schimbări neaşteptate şi chiar la mici altercaţii. Abtineţi-vă de la discuţii pe care le veţi regreta!

BALANŢĂ –Astăzi mai mult ca şi până acum vă obsedează necesitatea unei schimbări. Intuiţia vă va ajuta să ocoliţi complicaţiile sentimentale. Atrageţi atenţia eventualilor parteneri fără să vreţi şi sunteţi asaltaţi de propuneri tentante.

SCORPION –Dacă azi sunteţi decişi să spuneţi adevărul şi numai adevărul, sigur nu veţi avea succes în faţa şefilor. Nu este prima oară când stârniţi astfel de reacţii, aşa că trebuie să vă impuneţi.

SĂGETĂTOR– Este o perioadă perfectă în care puteţi să vă îmbunătăţiţi statutul profesional. Atenţie însă la cei care nu vă vreau binele pentru că sunt destui, aşa că acordaţi-vă destul timp pentru a analiza situaţia.

CAPRICORN – Vă veţi dovedi un vizionar şi îi cuceriţi pe cei din anturaj prin atitudinea aleasă. Nu veţi lăsa să se vadă cât de mult vă frământă o problemă pe care doar timpul o va rezolva .Aşa că aveţi răbdare.

VĂRSĂTOR –Sunteţi rigizi şi puşi pe harţă. Încercaţi să le intraţi şefilor pe sub piele şi pentru moment aveţi succes dar ştiţi cum se spune ulciorul nu merge de multe ori la apă iar adevărul mai devreme sau mai târziu va ieşi la iveală.

PEŞTI – S-ar putea să apreciaţi abordarea unei persoane într-o situaţie delicată cu care vă veţi confrunta. În această perioadă sunteţi puşi pe fapte mari. Vă asumaţi rolul în orice situaţie şi sunteţi bine văzut.

BERBEC – Cu toate că în ultimul timp aţi fost învinuiţi că sunteţi prea leneşi, a sosit momentul să le dovediţi tuturo contrariul. Ziua o veţi savura din plin alături de persoane apărute de curând în cercul de cunoştinţe.

TAUR -Veţi fi nevoit sa faceţi astăzi activităţi ce duc la rutină şi asta vă cam plictiseşte. Chiar dacă cei din jur vă reproşează că sunteţi impulsivi trebuie să le demonstraţi contrariul prin orice mijloace.

GEMENI – Astăzi sunteţi pregătit de război…la locul de muncă. În loc de arme, aveţi dovezi solide care vor demonstra că aveţi dreptate. Aşa că ar fi cazul să spuneţi lucrurilor pe nume fără nicio reţinere şi cu siguranţă veţi avea doar de câştigat, astrele vă susţin.

RAC – Dacă aşteptaţi ca cineva să vă contacteze azi, vă veţi enerva şi vi se va părea ca acea persoană este insensibilă, iresponsabilă sau genul care nu îşi ţine promisiunile. Nu uitaţi, sunt mulţi peşti în ocean, aşa că nu vă mai pierdeţi timpul.

LEU –Perspicacitatea acestor nativi nu poate fi pusă la indoială, dar vor să facă prea multe dintr-o dată. Seria neînţelegerilor la locul de muncă continuă şi nu din cauza voastră aşa că atenţie mare.

FECIOARĂ – Aveţi o dorinţă puternică de a intra într-un parteneriat nou, doar că vi se pare că sunt prea multe forţe care vi se împotrivesc. Poate veţi ajunge la masa negocierilor plini de încredere, însă sunt foarte repede dezamăgiţi. Aveţi nevoie de o gândire logică.