Horoscop 7 martie 2015

horoscop

Previziunile astrale pentru 7 martie:

Cuadratura Venus-Pluton predispune la gesturi transante, la adevarate revolutii personale, care pot aduce, însa, si conflicte în camin. Pentru ca sunt posibile tensiuni pe plan sentimental, este recomandabil sa va stapâniti.

PESTI – Va demonstrati tactica care va ajuta sa solutionati un numar mare de probleme personale. Ganditi-va la imbunatatirea calificarilor profesionale. Evitati ezitarile si pariati pe determinare!

BERBEC -Faceti efortul necesar pentru a scapa de tensiunile interne si de a gasi o solutie adecvata la problemele care le aveti. Daca treceti peste ele va asteapta o evolutie pozitiva in viitor. Secretul succesului dvs va consta in capacitatea de a avea rabdare si dorinta de munca!

TAUR -Este bine sa nu risipiti banii pe pariuri sau alte vicii. Aveti grija ca ceea ce faceti sa se dezvolte exact cum ati planificat. Daca reusiti sa treceti peste problemele existente in relatiile cu partenerii de afaceri sau sefii, va veti asigura cu siguranta stabilitatea de care aveti nevoie in viitor.

GEMENI -Multi dintre voi sunt nevoiti sa organizeze o activitate excelenta pentru a face fata responsabilitatilor in curs de desfasurare. Aveti posibilitatea sa organizati o sedinta, in care veti lua o decizie importanta cu privire la viitorul dvs. Nu ignorati sfatul prietenilor!

RAC -Incercati sa luati decizii bine judecate, pentru a ajunge la scopul final ravnit in afaceri. Gasiti ajutor in oamenii care au cooperat mult timp cu voi. Daca nu vi se face o oferta de munc? concreta, gandiți-vă bine înainte de a răOPspunde.

LEU– Cei mai multi dintre voi vor incerca sa-si construiasca propria viata. Pentru unii dintre acesti nativi, acest lucru poate fi posibil daca se muta intr-o alta locatie, iar pentru altii – daca au posibilitatea sa-si cumpere o casa. Aici se incadreaza si categoria a treia, care vor sa-si schimbe locul de munca.

FECIOARA-Nu ar trebui sa fiti disipatati in directii foarte diferite de profesionism! Concentrati-va pe punerea in aplicare a principalelor proiecte si, daca aveti timp, puteti incerca sa rezolvati alte probleme care nu pot astepta.

BALANȚA– Va puteti concentra pe punerea in aplicare a angajamentelor de afaceri mai urgente. Nu incercati sa faceti modificari daca nu sunteti sigur ca asta va ofera rezultatele la care sperati.

SCORPION-Veti incerca sa intelegeti evenimentele din litigiile aparute in relatiile cu colegii si partenerii de afaceri. Tensiunile interne sunt in crestere si acestea pot fi un obstacol daca doriti sa va ocupati de o situatie dificila. Nu va neglijati sanatatea!

SAGETATOR-Faceti eforturile necesare pentru a va asigura o mai buna dezvoltare a initiativelor de afaceri. Posibil sa aveti nevoie sa faceti unele modificări in programul preliminar, dar in cele din urma, este important sa obtineti efectul dorit de dvs.

CAPRICORN -Este timpul potrivit pentru a va angaja in orice inițiativa care preconizeaza cresterea veniturilor. Este recomandat sa faceti o analiza cuprinzatoare a documentelor personale si de afaceri, asigurandu-va ca nu omiteti un detaliu important. Pastrati-va calmul.

VĂRSĂTOR-Nu luati decizii care risca sa compromita stabilitatea de la locul de munca. Momentul este extrem de important pentru a lua decizii cardinale in viata dvs. Planificati cu atentie o viitoare calatorie.

De același autor

Related Articles