Horoscop, 6 ianuarie 2015

horoscop

Previziunile astrale ale zilei de 6 ianuarie:

Opoziţia Lunii cu Mercur este un aspect dinamizant. In plus favorizează intuiţia şi sporeşte şansele de reuşită ale planurilor de viitor. De asemenea, acest aspect planetar poate scoate la lumină eventualele calităţi de clarviziune.

Capricorn: Astăzi vă adaptaţi cu uşurinţă la situaţii noi. Reuşiţi să rezolvaţi câteva probleme ale familiei. Este o zi favorabilă comunicării cu prietenii şi cu membrii familiei. Nu exageraţi cu sfaturile pe care le oferiţi!

Vărsător: Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită, care vă facilitează relaţiile cu cei din jur. Sunteţi capabil să ascultaţi cu atenţie problemele celorlalţi şi să le oferiţi sfaturi utile. Aveţi grijă să nu faceţi promisiuni pe care nu le veţi putea respecta!

Peşti: Deşi cei din jur nu prea vă apreciază ideile la adevarata lor valoare, nu este cazul să vă indispuneţi. Va recomandăm să nu semnaţi documente oficiale şi să nu începeţi afaceri.

Berbec: Dimineaţa s-ar putea să fiţi iritat din cauza neînţelegerilor cu un partener de afaceri. Vă sfătuim să discutaţi calm şi să încercaţi să ajungeţi la o concluzie comună. Dacă aveţi de circulat cu maşina, fiţi foarte atent! Sunteţi predispus la accidente.

Taur: Vă decideţi să amânaţi o călătorie lungă în interesul familiei, din cauza dificultăţilor financiare. Astăzi, însă, aveţi posibilitatea să realizaţi proiecte ambiţioase pe termen lung şi să luaţi o decizie bună pentru viitor. Ar fi bine să petreceţi seara în mijlocul familiei.

Gemeni: Se conturează o zi excelentă în afaceri, cu întâlniri fructuoase şi planuri de viitor bine concepute. Investiţiile pe termen lung sunt favorizate. Traversaţi o perioadă în care puteţi rezolva multe probleme financiare.

Rac: Dimineaţa vă enervaţi la serviciu pentru că primiţi sarcini suplimentare. Vă recomandăm să fiţi prudent. S-ar putea ca şeful să nu fie în toane prea bune! Nu este cazul să vă descarcaţi nervii acasă! Ar fi bine să vă relaxaţi.

Leu: Este o zi bună pentru a lua decizii importante în privinţa relaţiilor sentimentale şi parteneriale. Chiar dacă situaţia financiară nu vă satisface pe deplin, nu este cazul sa va ingrijoraţi. Banii vor aparea la momentul oportun.

Fecioară: S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că aţi cheltuit prea mult pentru un obiect de care nu era nevoie acum.Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile financiare, pentru că există riscul sa ajungeţi într-o situaţie neplacută.

Balanţă: Aveţi un succes deosebit în activităţile intelectuale şi în societate. În partea a doua a zilei, încasaţi o sumă importantă de bani dintr-o colaborare. Puteţi să faceţi planuri de viitor în legătură cu o afacere pe care intenţionaţi să o demaraţi împreună cu un prieten foarte bun.

Scorpion: S-ar putea să întampinaţi dificultaţi pe plan sentimental şi să fiţi nevoit să luaţi o decizie importantă. În afaceri, puteţi să faceţi proiecte de viitor şi să va puneţi în aplicare cunoştinţele teoretice. Aveţi şanse să obţineţi beneficii considerabile.

Săgetător: Începeţi o lucrare de pe urma căreia veţi câştiga bine. Nu vă feriţi să cereţi ajutorul prietenilor, dacă aveţi nevoie! Vă sfătuim să discutaţi calm cu cei din jur, ca să nu declanşaţi o ceartă. După-amiază sunteţi vizitat de un prieten de la care aflaţi că o cunoştinţă a avut un accident.

Cele mai citite

Related Articles