horoscop

Previziunile astrale pentru 4 iulie:

Trigonul Soarelui cu Neptun favorizeaza emotiile puternice. In cazul celor usor influentabili, se poate ajunge chiar la exacerbarea instinctelor. Pe de alta parte, se manifesta o dorinta de schimbare reala in viata particulara.

Rac- Racii primesc o veste foarte pozitiva astazi si pot obtine un loc de munca mai bun. Un apel telefonic sau e-mail va fi inceputul schimbarii pe care ati asteptat-o de ceva timp. Nu va lasati indusi in eroare de situatii extreme si de persoane dornice sa castige bani usor.

Leu-Incercati sa rezolvati problemele amoroase cu partenerul dvs si nu vorbiti cu strainii despre afacerile dvs, deoarece se poate ajunge la unele probleme si neintelegeri. Veti putea obtine banii necesari pentru a pleca in vacanta mult visata.

Fecioara- Aveti probleme economice? Stati linistiti, pentru ca aveti banii care va permite sa platiti o obligatie urgenta. Treceti printr-o etapa foarte importanta in viata amoroasa si este momentul potrivit pentru a lua unele decizii. Ati putea fi prea neincrezatori si suspiciosi chiar si cu cei apropiati, iar acest lucru poate strica o prietenie sincera.

Balanta- Lucrarile legate de televiziune, cinema, radio si mass-media in general sunt bine sponsorizate astazi. Aveti o sansa buna de a imbunatati conditiile de lucru, daca lucrati in aceste sectoare. Perspectivele economice sunt foarte incurajatoare, asa ca nu va descurajati daca nu aveti bani acum. Cineva care va datoreaza niste bani de mai mult timp va incepe sa vi inapoieze.

Scorpion– Este o perioada foarte creativa la locul de munca si aveti multe idei foarte productive. Analizati, studiati si astfel puteti rezolva multe probleme de afaceri legate de activitatea curenta sau viitoare. Gasiti noi resurse de a face bani, insa tot ce trebuie sa faceti este sa procedati cu prudenta.

Sagetator- Aveti noi oportunitati de cariera interesante la locul de munca. Puteti obtine un profit foarte bun in urma unei afaceri bune. Veti avea mai mult decat suficiente sa va bucurati de el, insa nu lasati lacomia sa va orbeasca. Incercati sa petreceti mai mult timp cu familia dvs.

Capricorn- Astazi Capricornii sunt putin nemultumiti de viata lor privata. Incercati sa va puneti afacerile in ordine, sa faceti totul in mod organizat si concret si asa veti avea rezolva situatiile de la locul de munca cu mintea limpede. Nu este momentul potrivit pentru a va face planuri de viitor importante.

Varsator-Aveti nevoie de un loc de munca? Verificati mai bine anunturile din presa si de pe internet, deoarece sunt sanse mari sa va gasiti un job bun. Incercati sa rezolvati o problema aparuta in familie si sa restabiliti pacea. Puteti finaliza un proiect care a fost amanat pana acum, deoarece este o zi buna pentru a va organiza o afacere.

Pesti- Eforturile depuse la locul de munca vor fi rasplatite pe masura. Veti obtine mai mult succes daca stati departe de ochii curiosilor, deoarece acestia ar putea face unele comentarii care v- ar putea rani. In dragoste, ar trebui sa va ganditi sa plecati intr-o exccursie cu partenerul, pentru a va relaa un pic.

Berbec- Sunteti pe cale să primiti un cadou de la cineva care este departe. Cel mai bine este sa economisiti bani de acum, pentru a avea resurse excelente atunci cand veti avea nevoie. In aceasta zi aveti oportunitati extraordinare pentru activitati legate de ocuparea fortei de munca.

Taur- Organizati prin casa si scapati de toate lucrurile vechi. Veti gasi obiecte de valoare pe care le puteti utiliza in mod eficient in munca dvs. Aveti o zi foarte productiva. Curand veti auzi vesti de la cineva pe care nu l-ati mai vazut de ceva vreme, dar fiti atenti ce vorbiti, deoarece cuvintele dvs ar putea fi interpretate gresit.

Gemeni- Este un moment bun pentru a planifica o excursie cu prietenii. In aceasta zi trebuie sa urmariti interesele sociale care sunt strans legate de bani. Puteti primi o vizita de la o persoana pe care n-ati mai vazut-o de mult timp. Ceva care apare initial ca un proiect in afara programului de lucru devine o sursa profitabila de venit.