Horoscop, 4 ianuarie 2014

horoscop
Previziunile astrale ale zilei de 4 ianuarie:

Trigonul planetelor Venus si Marte favorizează stabilitatea afectivă şi revenirea la valorile tradiţionale.

CAPRICORN – Vă veţi trezi cu mai multe oferte profesionale care mai de care mai tentante. Cei din jur vă vor încuraja, dar ceva vă spune să nu vă grăbiţi să nu acceptaţi fără o analiză atentă a lucrurilor.

VĂRSĂTOR – E cazul să clarificaţi orice nelămuriri legate de contracte, chiar dacă totul se face prin vorbe. Aţi fost îngăduitori cu o persoană care a profitat de bunăvoinţa voastră şi de aceea se pare că veţi decide să schimbaţi placa.

PEŞTI – Sunteţi supărat pe o anumită situaţie dar, ar fi bine să nu vă pierdeţi chiar acum încrederea şi să faceţi un pas înapoi pentru că va fi doar un moment trecător. Din punct de vedere financiar bugetul se va redresa şi el în timp.

BERBEC – Vreţi să vă mobilizaţi exemplar, să vă relansaţi în competiţie pe plan profesional, dar aveţi nevoie de un plan dar şi de susţinerea celor dragi. Orele serii pot aduce o serie de surprize plăcute.

TAUR – Pentru voi continuă seria neînţelegerilor în relaţiile importante care pot fi puternic afectate de lipsa de comunicare. Este necesar simplul efort de a înţelege cauzele acestor probleme, dar nu mizaţi pe victorie.

GEMENI – Vă doriţi să luaţi o pauză şi să plecaţi undeva departe. Din punct de vedere financiar puteţi primi o moştenire. Nici cu sănătatea nu staţi rău, dar e loc şi de mai bine.

RAC – Principala eroare pe care o puteţi face în această zi este excesul de autoritate în familie care va eroda relaţiile importante şi vă poate duce inclusiv la izolare. Situaţiile sunt complicate, fiindcă sunt implicate multe persoane pe care nu le puteţi influenţa.

LEU – Dacă până acum v-ati simţit constrânşi, astăzi daţi frâu liber unor trăiri ascunse de ochii curioşilor. Sunteţi impulsivi şi spontani şi spuneţi tot ce vă vine în minte şi sigur va trebui să vă asumaţi toate riscurile de a îndepărta câteva persoane din jurul vostru.

FECIOARĂ – Din senin astăzi vă vor cuprinde îndoielile legate de reuşita unor planuri măreţe în care până acum aţi crezut. Tot timpul aţi fost convinşi că sunt bine elaborate ca o să se împlinească dar acum ceva se va întâmpla şi lucrurile vor lua un alt făgaş dar mult mai interesant susţin astrele.

BALANŢĂ – Voi veţi percepe mulţimea responsabilităţilor asumate ca pe o povară care vă apasă, dar nu vă foloseşte la nimic să vă gândiţi numai la partea dificilă. Prin urmare este evident ce aveţi de făcut, capul sus şi totul se va vedea altfel de la înălţime.

SCORPION – Ritmul în care evoluează proiectele voastre este neaşteptat de lent şi asta din cauza forţelor care se opun schimbărilor pe care doriţi să le provocaţi. Este posibil cineva să remarce potenţialul de care daţi dovadă şi să vă întindă o mână de ajutor.

SĂGETĂTOR – Responsabilitatea e cuvântul cheie al zilei. Sunteti presaţi din mai multe unghiuri să vă indepliniţi îndatoririle rapid. Reuşiţi să uimiţi prin energia de care daţi dovadă.

Cele mai citite

Related Articles