horoscop

Previziunile astrale ale zilei de 4 aprilie:

Opozitia Lunii cu Mercur este un aspect dinamizant. In plus, favorizeaza intuitia si sporeste sansele de reusita ale planurilor de viitor. De asemenea, acest aspect planetar poate scoate la lumina eventualele calitati de clarviziune.

BERBEC-Treptat veti stabili o baza solida pentru a lansa proiectele voastre de viitor. Aveti tendinta de a fi mai organizat si obiectivele sunt complet clare si definite. In dragoste, ziua va fi mai silentioasa decat anterior si va poate oferi posibilitatea de a ajunge mai aproape de partenerul vostru.

TAUR-Acesta este un moment foarte special, deoarece dincolo de orice dificultate va simtiti puternic pentru a face fata provocarilor care apar. Nimic nu va poate opri sa va atingeti obiectivele. In dragoste, ati putea incepe o relatie de durata cu cineva cunoscut.

GEMENI-Persistenta si perseverenta va recompenseaza in raport cu scopurile pe care le urmariti. Astrele favorizeaza rezultatul eforturilor dvs. In dragoste, va veti impartasi planuri foarte interesante cu persoana iubita.

RAC-Poate ca de data aceasta astrele nu va influenteaza intr-un mod atat de placut. Trebuie sa luptati pentru a depasi anumite negative prin viziunea dvs din jur. In iubire, o discutie cu persoana iubita va fi reconfortanta.

LEU-Puteti avea posibilitatea de a participa la un eveniment important legat de cariera dvs sau de afaceri. Este un moment bun pentru a genera noi contacte in afaceri. La nivel emotional, ati putea avea posibilitatea de a va surprinde partenerul cu o invitatie intr-o calatorie sau o simpla plimbare.

FECIOARA-Poate ar trebui sa va confruntati cu unele consecinţe negative ca urmare a unor responsabilitati lasate de izbeliste. Invatati din greseli si nu le faceti din nou. La nivel emotional, cel pe care il iubiti va poate vorbi cu o mare intelepciune si sinceritate.

BALANTA-Nu lasati pe nimeni sa profite de generozitatea dvs. Exista anumite persoane care ar putea fi dispuse sa minta pentru a obtine de la dvs bani sau bunuri. In iubire, veti impartasi activitati sociale cu persoana iubita.

SCORPION-Astrele au o influenta pozitiva asupra tuturor lucrurile legate de prosperitatea economica si profiturile dvs. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, sansele se imbunatatesc. In dragoste, cineva care va place va fi mai interesat de dvs ca de obicei.

SAGETATOR-Abilitatile de comunicare se imbunatatesc. Sunteti elocvent si clar in exprimarea ideilor si propunerile dvs., care si-ar putea gasi utilatea mai ales in lumea afacerilor. In dragoste, va veti bucura de vremurile bune cu persoana pe care o doriti.

CAPRICORN-Daca nu aveti propria afacere, se pot ivi avantaje si facilitati pentru a va ajuta sa incepeti. In iubire, daca aveti deja o relatie, puteti merge cu persoana iubita intr-o calatorie interesanta sau o aventura.

VARSATOR-Ati putea avea o ocazie excelenta de a perfectiona abilitatile dumneavoastra sau dobandirea de noi competenţe. Mai mult decât ataţ situatia astrala favorizeaza afacerile. In iubire, ati putea gasi pe cineva care ocazional va atrage foarte mult.

PESTI-Acum sunteti mai aproape ca niciodata de obiectivele dvs si nu trebuie sa va descurajati sau sa renuntati. Fiti optimist si ramaneti motivat pe obiectivele dvs. In dragoste, trebuie sa fiti pacienţ daca doriti sa cuceriti persoana care va place.