Horoscop, 31 mai 2015

horoscop

BERBEC-Weekendul acesta va trebui sa apelezi la flexbilitatea si toleranta din tine, pentru a comunica in mod armonios cu cei din jur, fiindca tinzi sa te aprinzi foarte repede, luand totul personal, fiind sensibil la critici si observatii.

TAUR- In aceasta duminica esti favorizat pe plan sentimental, ceea ce inseamna ca vei acorda o atentie mai mare iubirii, existand sanse de a te implica mai mult si de a fi mai pasional.

GEMENI-In aceata perioada poti fi martorul unor fluctuatii financiare, datorita cheltuielilor aparute din senin, insa daca vei fi mai precaut si mai rezervat vei avea numai de castigat.

RAC-Weekendul acesta astrele iti confera un farmec irezistibil, dinamism, curaj, pofta de viata si putere de convingere. Practic, in aceste zile nimic nu-ti sa in cale.

LEU-Weekendul acesta te poti concentra mai mult asupra propriei persoane, a pregatirii intelectuale si evolutiei personale, dar si a calitatilor care asteapta sa fie valorificate.

FECIOARA-Astazi spui tot ce gandesti, fara ocolisuri, si iti sustii punctul de vedere combativ, reusind sa-i inspiri pe ceilalti sa te aprobe si sa te urmeze. Este un week-end a aspiratiilor si ambitiilor, atat in relatii, cat si in domeniul profesional.

BALANTA-A cesta este mai degraba un week-end al introspectiei si izolarii, decat al actiunii. Prin urmare, recomand sa te ocupi doar de lucrurile importante sau care necesita atentie.

SCORPION- Weekendul acesta poti acumula noi informatii si poti evalua atent riscurile pe care le implica implicarea personala in noi activitati.

SAGETATOR- Aceasta frumoasa zi iti da voie sa lenevesti, daca asta iti doresti. Concluziile pe care le tragi in aceste zile iti vor fi utile in urmatoarea perioada, când vei putea face niste schimbari in viata personala.

CAPRICORN-Weekendul acesta poti relationa mai mult. Esti plin de viata si detii un entuziasm molipsitor, care te va ajuta sa gasesti sutinatori pentru ca ideile tale sa fie materializate.

VARSATOR-Varsatorii vor avea parte de intalniri, discutii si deplasari in aceste zile, astfel incat nu vei avea timp pentru a-ti trage sufletul. In schimb, modul in care manuiesti cuvintele te va ajuta sa obtii rezultatele scontate.

PESTI-In aceste zile te poti afirma. Esti hotarat sa iei atitudine pentru a indrepta o serie de lucruri. Prin urmare, nu te sfiesti sa-ti exprimi punctul de vedere, deschis si direct chiar daca unii vor fi deranjati de modul transant in care pui problema.

Cele mai citite

Related Articles