horoscop

Previziunile astrale ale zilei de 30 septembrie:

Conjunctia Luna-Marte, generează o stare de nervozitate care poate conduce la accidente de tot felul. Fiţi calm şi rezervat şi evitaţi discuţiile în contradictoriu!

BALANŢĂ- Se întâmplă ceva cu voi pentru că vreţi să vă retrageţi din anumite relaţii pe motiv că nu mai merită efortul. Înainte de a face asta, amintiţi-vă şi de lucrurile bune din viaţa vostră dar şi de persoanele care întradevăr merită atenţia vostră.

SCORPION– Dacă veţi demara unele activităţi productive ar fi benefic să urmaţi sfaturile celor care vă vin în ajutor. Faceţi trecerea de la speranţă la ambiţie şi de la aşteptare la decizia de a vă ocupa singuri de propriile necesităţi. E un pas înainte!

SĂGETĂTOR- Poziţia voastră pe plan profesional are şanse mari să se consolideze. Disputa cu unii dintre membrii familiei continuă şi astăzi şi totul porneşte de la bani. Aşa că cel mai bine lăsaţi garda jos, nu se merită să vă cercetaţi cu cei dragi pentru atâta lucru.

CAPRICORN – După o perioadă de pasivitate, poate ar fi bine să vă definitivaţi noi obiective pe termen lung, însă nu trebuie să uitaţi elementul necunoscut care poate interveni în derularea lor. Acesta poate provoca întârzieri, aşa că atenţie mare!

VĂRSĂTOR – Astăzi aveţi ocazia să faceţi tot ce vă trece prin cap, indiferent de opinia apropiaţilor. Chef de muncă nu aveţi, sunteţi încăpăţânat şi confuz. La capitolul sănătate staţi excelent!

PEŞTI- Voi sunteţi pe punctul de a vă lumina asupra unor asocieri sau proiecte în care sunteţi implicaţi. Dacă trageţi linie şi constataţi că realizările financiare nu sunt pe măsura aşteptărilor poate ar fi cazul să puneţi punct, e mai bine să tăiaţi răul din rădăcină.

BERBEC – Azi este posibil să descoperiţi că toate proiectele pe care le desfăşuraţăi astăzi vor avea un final fericit. Înregistraţi un mare succes ce va rămâne în istoriel. Despre ce este vorba, veţi afla astăzi.

TAUR – Astrele pregătesc pentru voi alte ţinte importante legate de suflet pe care le descoperiţi acum cu mirare şi cu bucurie. Fiţi convinşi că nici un obstacol nu vă mai poate opri din evoluţia firească.

GEMENI– Ziua vă poate aduce unele controverse sau momente în care aţi putea pune la indoială bunele intenţii ale celorlalti. Tot azi pot veni veşti foarte bune care să vă creeze o stare de mulţumire sufletească.

RAC – O anumită stare care vă domină în această perioadă vă face să vă restrângeţi de bunăvoie sfera preocupărilor, direcţiile în care investiţi resursele personale, dar şi dialogurile cu persoanele care nu vă plac. Dacă va fi bine sau nu, veţi simţi cât de curând.

LEU – Aspectele astrale vă atrag atenţia asupra mediului de muncă pe care îl puteţi percepedrept unul de vis. Sunteţi mulţumit de ceea ce aveţi şi parcă nimic nu vă poate strica buna dispoziţie.

FECIOARĂ – Astăzi vă veţi simţi în stare de orice, dar încrederea în voi este oarecum ştirbită de câteva probleme. Cu toate că doriti din tot sufletul să faceţi economii, sunteti constienţi că nu se poate acum, mai aveţi atâtea de cumpărat!