Horoscop, 30 martie 2015

horoscopPreviziunile astrale ale zilei de 30 martie :

Opoziţia Lună-Jupiter induce agitaţie şi reduce şansele în afaceri, dar şi în alte domenii. De asemenea, predispune la conflicte cu autorităţile, astfel încât vă sfătuim să fiţi cu ochii în patru.

BERBEC – Această zi vine cu un val de optimism! Anulaţi ieşirile în lume şi faceţi sport, mai ales că asta vă ajută să eliminaţi stresul acumulat zilnic.Din punct de vedere financiar nu vă faceţi probleme.

TAUR – Astăzi, luaţi măsurile necesare împotriva indispoziţie de sănătate, dar nu aprofundaţi problemele existente în acest sens. Comunicaţi cu un membru al familiei care v-a căutat, mai ales în cazul în care aţi fost foarte ocupat în ultimele zile.

GEMENI – Aveţi posibilitatea de a vă relaxa complet. Compilaţi programul în aşa fel încât să vă puteţi vedea cu prietenii şi rudele pe care nu le-aţi mai văzut de mult timp. Asigurati-vă că nu neglijaţi un proiect important pentru că s-ar putea să scoateţi mulţi bani.

RAC – Folosiţi timpul pentru a vă odihni. Nu este de dorit să călătoriţi pe distanţe lungi, aşa cum va trebui, probabil, să executaţi unele responsabilităţi neprevăzute la domiciliu. Din punct de vedere financiar vă macină o problemă care se acutizează pe z ice trece.

LEU – Astăzi pariaţi pe sinceritate în relaţia cu prietenii, familia sau partenerul de cuplu. Nu vă gândiţi la altele şi bucuraţi-vă de o odihnă binemeritată. Feriţi-vă de extravaganţe excesive în sfera material pentru că obiectele materiale oricum nu contează pentru voi.

FECIOARĂ – Astăzi, faceţi o evaluare cuprinzatoare a evenimentelor din trecut . Asiguraţi-vă că faceţi asta fără să creaţi dificultăţi unui copil sau unui alt membru al familiei. Din punct de vedere financiar nu aveţi probleme, garantat!

BALANŢĂ – Astăzi veţi găsi posibilitatea de a face lucrurile preferate, iar în acest fel vă veţi relaxa complet. Este momentul potrivit pentru a face o excursie dar nu foarte departe. Aveţi noroc şi la bani dar şi în dragoste.

SCORPION – Aceşti nativi trebuie să aibe grijă de sănătatea lor şi să stea departe de stres. Asiguraţi-vă că practicaţi un hobby preferat, dar nu treceţi cu vederea nevoia de un somn sănătos, pentru că asta vă ajută.

SĂGETĂTOR– Astăzi încercaţi să fiţi aproape de prieteni, familie şi partenerul de cuplu. Luaţi în considerare posibilitatea de a vă sprijini partenerul în situatiile dificile pentru că are mare nevoie de sprijinul vostru.

CAPRICORN – Astăzi, asiguraţi-vă că aveţi timp să aranjaţi obiectele de suflet din casă. Nu vă asumaţi riscuri nejustificate de natură materială.Din punct de vedere al sănătăţii ceva nu funcţionează dar nici nu ştiţi ce pentru ca refuzaţi să mergeţi la medic.

VĂRSĂTOR – Aceşti nativi au posibilitatea de a se bucura de recreere. Îşi petrec o parte din orele lor libere alături de familie și partenerul de viaţă. Este momentul potrivit pentru o calatorie şi de ce nu o aventură.

PEŞTI –În această zi de marţi, trebuie să vă faceţi suficient timp pentru a vă odihni. Aveţi o zi plină de emoţii. Este posibil să aveţi un conflict cu o rudă apropiată dar nu cedaţi nervos şi asta e bine.

Cele mai citite

Related Articles