Horoscop, 30 mai 2015

horoscop

GEMENI– Faceti propuneri in domenile in care va pricepeti cel mai bine. Cu sprijinul astrelor, veti atinge excelenta la care tanjiti. In iubire, cineva de care va place va dezvaluie ceva important.

RAC– O problema economica va forteaza sa luati o decizie rapida. Exista riscul de a pierde bani, deci ar trebui sa luati masuri de precautie. In dragoste, partenerul dvs ar putea fi ranit sau suparat de unele dintre cuvintele dvs.

LEU– Poate ca sunteti fortati sa cautati ajutor sau sfaturi la cineva care nu va intelegeati prea bine. Aceasta va fi o provocare, dar trebuie sa recunoasteti cu mentalitatea pragmatica. In iubire, veti descoperi cu partenerul dvs noi motivatii in intimitate.

FECIOARA– Aveti elocventa necesara pentru a convinge sau a atrage investitori la un proiect major. Daca sunteti in cautare de munca, mergeti curand la un interviu de angajare. In iubire este un moment de bun augur pentru a incepe o relatie.

BALANTA-Ati reusit sa realizati unele obiective importante, iar acum trebuie sa va pregatiti sa faceti fata noilor provocari. Mai mult decat ataþ ati putea obtine beneficii economice sau patrimoniale. In dragoste, cineva incepe sa isi deschida sufletul si inima.

SCORPION– Daca utilizati toata capacitatea si inteligenta dumneavoastra, veti obtine rezultate pozitive in acest stadiu al activitatilor dumneavoastra. Mai mult decat ataþ ati putea invata o noua abilitate sau sa terminati un curs. In iubire, sunteti oarecum indepartat de persoana pe care o iubiti, dar sunteti dispusi sa indreptati lucrurile.

SAGETATOR– Aveti nevoie de liniste ca sa va concentrati pe activitatile si strategiile potrivite pentru a atinge anumite obiective economice sau de afaceri. In dragoste, va veti da seama curand ca cineva din jur este atras de dvs.

CAPRICORN– Trebuie sa treceti peste un obstacol minor sau peste esecuri legate de proiectele dvs. Nu disperati, noi posibilitati vor aparea si va fac sa uitati de problemele antecedente. In iubire, incercati sa intelegeti un pic mai mult persoana iubita in anumite aspecte ale personalitatii sale.

VARSATOR– Aveti nevoie de un partener sau un investitor pentru a intelege adevaratul potential al propunerilor dvs. Trebuie sa utilizati toate abilitatile elocvente si comunicarea pentru a realiza. In dragoste, partenerul are asteptari mari in ceea ce priveste o propunere.

PESTI– Cineva foarte pozitiv va incurajeaza sa luptati pentru avansarea i plann profesional sau la locul de munca. Inspirati, probabil, entuziasm care este necesar pentru a va atinge obiectivele. In iubire, puteti incepe o relatie foarte romantica cu cineva care va atrage.

BERBEC– Puteti primi oferta unui nou loc de munca sau a unei activitati profesionale. Cu toate acestea, va fi o perioada de munca grea si o oportunitate de a castiga experienta si noi abilitati. In iubire, cineva se se apropie mai mult de dvs pentru a va cunoste mai bine.

TAUR– Poate ca in anumite situatii trebuie sa va informati pentru ca activitatile si proiectele dumneavoastra sa decurga bine. Actualizarile pe care le asteptati, pot sa vina mai repede decat credeti. In dragoste, trebuie sa va limpeziti mintea inainte de a va implica intr-o noua relatie.

Cele mai citite

Related Articles