Horoscop 3 iunie 2015

horoscop

Previziunile astrale pentru 3 iunie:

Opozitia Lunii cu planeta Marte poate predispune la tensiune, iritare, dispute si mici accidente. Va recomandam sa stati linistit si sa amanati orice activitate importanta. Daca observati ca toate va ies pe dos opriti-va!

GEMENI – V-au ramas o serie de lucruri de rezolvat si o sa apelati la toate resursele interioare si la ajutorul prietenilor sa rezolvati tot ce v-ati propus. Intalnire intre patru ochi cu cineva care nu vrea sa va piarda si nici voi nu concepeti sa renuntati la relatie.

RAC – E momentul sa va ocupati serios de sanatate, sa nu invocati lipsa banilor ca sa nu va duceti la doctor, la analize, c-o sa va coste mai mult in cazul in care chiar e ceva. E posibil sa luati niste bani din urma si sa acoperiti toate lipsurile, sa aveti tot ce va trebuie acasa.

LEU – Se poate sa faceti cunostinta cu cineva de care va puteti indragosti lulea si relatia sa decurga frumoş sa traiti o implinire sufleteasca. O sa va-ngrijiti si de voi, sa faceti sporţ sa apelati la un salon de infrumusetare, sa va-mbunatatiti, cumva starea fizica, psihica.

FECIOARĂ – O sa va creasca intr-o oarecare masura cota de popularitate, iese pe piata un produs si e bine primiţ va pregatiti de o relansare, va reinventati. Se poate sa treaca diseara cineva pe la voi si sa v-ajute sa scapati de o neliniste, sa va lamuriti niste probleme.

BALANŢĂ – Ati putea da din nou niste examene si sa le luati, sa reglementati situatia scolara, ori poate va interesati de mediile copiilor ca sa-ncheie cu bine anul scolar. O sa iesiti pe undeva cu prietenii diseara si sa va scuturati de toate grijile, sa va bucurati de prezenta celor dragi.

 SCORPION – Vor fi unele schimbari la job si poate profitati de ocazie sa cereti sefului niste inlesniri, un surplus salarial, un program mai lejer, daca se poate. Foarte posibil rendez vouş prilej cu care or sa iasa la iveala niste adevaruri pe care le tineati sub tacere.

SĂGETĂTOR – Se pare ca veti gasi un sponsor care sa va finanteze un proiect si o sa mearga totul asa cum v-ati propuş chiar daca intr-un ritm mai lent decat ati fi vrut. Intalnire de suflet si n-o sa mai lasati sa se interpuna lucruri si oameni care sa va altereze relatia.

CAPRICORN – Poate va trebui sa luati o decizie care nu mai suporta amanare si sa va angajati altundeva, chit ca in regim de colaborare si tot or sa fie niste bani in plus. O sa va ocupati si de voi, va duceti la o sala de fitnesş sa faceti miscare in parc, cu rolele cu bicicleta, la tunş la cosmetica.

 VĂRSĂTOR – Incep sa se-adune banii in conţ si o sa luati ce va trebuie, dar mai lasati si ceva la dospiţ sa aveti pentru distractie, calatorii, sa va mearga bine. Poate va faceti timp diseara sa iesiti cu fiinta iubita la un tete a tete, sa vedeti ce-o sa faceti vara asta.

PEŞTI – Or sa va cointereseze niste oameni de afaceri, colegi de breasla sa luati parte la un proiect care v-ar asigura banii de care-aveti nevoie si mai ales un loc de munca stabil. Va parvine un raspuns convenabil de la o institutie si o sa aflati care va sunt drepturile, obligatiile si avantajele.

 BERBEC – Rasfoiti agenda cheltuielilor si vedeti cati bani si cui mai aveti sa-i dati sau sa primiti de la cei carora li i-ati imprumutaţ sa stiti de ce capital dispuneti. Se poate sa va duceti masina la reparat si sa va ganditi serios daca n-ar fi cazul sa va luati alta.

TAUR – Va pot intra niste bani si sa dati fuga la magazine in cautarea unor lucruri pentru casa si ai vostri, sa le luati copiilor, in mod special, ce si-au dorit. Treburile de serviciu or sa va acapareze si poate cu greu o sa mai vreti sa iesiti la o cafea in doi sau cu prietenii.

De același autor

Related Articles