horoscop

Previziunile astrale pentru 3 iulie:

Trigonul Soarelui cu Neptun favorizeaza emotiile puternice. In cazul celor usor influentabili, se poate ajunge chiar la exacerbarea instinctelor. Pe de alta parte, se manifesta o dorinta de schimbare reala in viata particulara.

Rac-Atentia ta este indreptata in mod prioritar spre tot ce inseamna relatii, parteneriate, contracte. Sunt zile importante pentru tine, in zona afacerilor dar si in ce priveste angajamentul fata de un partener de cuplu. Claritatea e tot mai prezenta, asa ca acum poti face pasii corecti pentru tine, indiferent ce presupun acestia. Seara vine cu surprize si noutati, probabil placute, in ce priveste resursele altora si asocierile.

Leu-Cu Luna inca prezenta in Capricorn, pentru tine sunt importante rezultatele muncii precum si eficienta in tot ce faci. Astfe,, ziua de astazi poate fi dedicata, in mare parte, regandirii unei structuri, reorganizarii, revizuirii stilului de viata cu accent inclusiv pe sanatate. Dupa-amiaza, Luna se muta in Varsator si odata cu ea, devii mai atent la imagine, la cum te vad ceilalti si la ce poti crea nou impreuna cu partenerul.

Fecioara-Inca sub influenta Lunii in Capricorn, tu esti in plin proces de clarificare, revelatie si transare a relatiilor cu oamenii dragi din viata ta. E timpul sa pui capat unor compromisuri, pentru a-ti recastiga libertatea si puterea interioara. E timpul, de asemenea, sa recunosti cu inima, ce-ti place si te implineste sa creezi de acum incolo. Nu prea mai e vreme de pierdut, e timpul sa te mobilizezi si sa faci ceea ce stii ca e corect si bun pentru tine.

Balanta-Astazi, locul in care ai nevoie sa fii este acasa. Tot ce inseamna pentru tine „acasa” iti poate reda conexiunea cu sufletul tau. Vrei, nu vrei, te afli intr-un moment de evaluare la rece a prioritatilor din ultima vreme. Ai nevoie de o schimbare, poate de mai multa armonie, liniste si ingrijire personala. Iar cea mai profunda ingrijire pe care ti-o poti oferi consta in detasare de trecut, relaxare in prezent, incredere in ce va sa vina.

Scorpion-Astazi, felul in care comunici, coerenta si sinceritea sunt foarte importante in tot ce faci. E posibil sa ai de ordonat informatii si documente, de purtat discutii transante sau negocieri. In mod cert, cuvantul tau are greutate si putere, asa ca nu te sfii sa spui ce ai de spus si sa-ti sustii punctul de vedere. Dupa-amiaza este dedicata casei, familiei sau anumitor decizii pe care le ai de luat in acest sens.

Sagetator-Subiectul situatiei financiare nu este inca epuizat, ci ramane in prim plan. Prima parte a zilei iti cere sa te gandesti la o cale eficienta prin care sa micsorezi cheltuielile si sa cresti veniturile. Se pare ca aceste solutii au fost mereu in fata ochilor tai, dar doar in aceste zile le poti vedea si aplica. Dupa-amiaza, intrarea Lunii in Varsator iti aduce speranta, vesti, inspiratie si deschidere.

Capricorn-Pentru tine, aceste zile sunt profund transformatoare. Revelatiile in urma evenimentelor la care ai asistat si a experientelor pe care le-ai trait in ultima vreme au declansat o adevarata revolutie in interiorul tau. E momentul sa fii mai atent la nevoile tale si, chiar daca masurile pe care le iei sunt percepute ca fiind dure, nu ezita sa faci ceea ce crezi tu ca e sanatos si corect pentru tine.

Varsator-In prima parte a zilei, e bine sa stai ceva mai rezervat si discret, indiferent de ceea ce vezi si auzi in jur. Acum e important sa fii concentrat asupra ta, pentru ca e un moment excelent de primit si decodificat mesaje subtile sau de inteles o serie de lucruri din viata ta, la un nivel mai profund. Dupa-amiaza, cand Luna va intra in zodia ta, te poti expune din nou si poti chiar sa-ti faci cunoscute unele idei si intentii.

Pesti-Pana dupa-amiaza, cat timp Luna se va mai afla in Capricorn, esti inca sub efectul revelatiilor din ultimelor zile si chiar a schimbarilor care au vizat in special anturajul si relatiile cu prietenii, dar si proiectele. E un moment de curatenie riguroasa in aceste privinte si, spre binele tau, e de preferat sa fii sincer cu tine si sa iei masurile potrivite. Ai investit mult in oamenii din jur, in proiecte de tot felul, iar acum e necesar sa vezi care dintre ei/ele adauga cu adevarat valoare vietii tale si merita sa ramana.

Berbec-Toate tensiunile se pot dizolva, daca te folosesti de creativitate, in loc sa te incrancenezi. Prima parte a zilei sta sub semnul clarificarilor legate de cariera, relatii cu sefii sau cu alte persoane autoritare. Ai nevoie de o noua ordine, organizare, structura. Dupa-amiaza, Luna intra in Varsator si iti deschide apetitul pentru intalniri cu prieteni, pentru socializare si impartasiri. Atentie la ideile si viziunile noi, primite in astfel de contexte.

Taur-Pentru tine, aceasta zi aduce necesitatea evaluarii unor scopuri, dorinte, convingeri. Ceva e nevoie sa fie schimbat in mintea si perceptia ta, urmand ca apoi sa se schimbe si circumstantele. Pentru asta, fa un pas in spate sau in lateral, pentru a vedea imaginea de ansamblu. Dupa-amiaza vine cu inspiratia necesara si cu elemente de noutate si surpriza in zona carierei. Ramai deschis in fata schimbarilor si nu te teme sa faci alegeri nonconformiste.

Gemeni-Inca te gandesti la solutii de conservare a resurselor materiale si de echilibrare a situatiei financiare. Probabil sunt necesare niste masuri drastice, fie pentru a opri niste pierderi, fie pentru a spori castigurile. S-ar putea sa fie nevoie sa renunti la o investitie pe care ti-ai propus sa o faci sau chiar sa renunti la o relatie de prietenie toxica. Evita sa te grabesti in luarea deciziilor si asteapta inspiratia care va veni spre seara.