horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 28 septembrie:

S-ar putea să vă regăsiţi prieteni de altădată şi să reînodaţi vechi legături. Planurile de viitor făcute astăzi vor avea succes peste câteva luni.

BALANŢĂ–Chiar dacă este duminică la serviciu veţi fi foarte solicitaţi, iar viaţa profesională pare să fie înfloritoare. Nu este cazul să fiţi invidioşi şi nici nu trebuie să pozaţi în persoana nedreptăţită, pentru că vă descurcaţi financiar destul de bine.

SCORPION –Este posibil să aveţi parte de o situaţie neplăcută care vă va face să nu mai aveţi încredere în nimeni. Vă simţiţi trădaţi şi parcă nimic nu mai merge cum ar trebui.

SĂGETĂTOR– Aveţi tendinţa de a vă domina prietenii, veţi fi centraţi pe propriile interese şi puteţi declanşa certuri dacă nu renunţaţi la aerele de superioritate. Sentimentul de nerealizare dispare definitiv si lasă locul unei suprasolicitări permanente.

CAPRICORN –Prin felul în care vă veţi manifesta puteţi fi percepuţi ca fiind duri şi autoritari. Încă mai aveţi de învăţat cum să deveniţi toleranţi şi echilibraţi. Dacă vreţi să schimbaţi ceva, începeţi chiar de astăzi.

VĂRSĂTOR – Încă de la primele ore puteţi fi irascibili, uşor de rănit şi din dorinţa de securitate chiar agresivi în limbaj. Evitaţi activitătile practice. Poate că nu ar fi atât de evidente greşelile pe care le faceţi, dacă nu le-ar scoate colegii invidioşi în evidenţă.

PEŞTI –Sub influenţa astrelor veţi fi afectuoşi, amabili şi plini de viaţă. Dispuneţi de o mare capacitate creatoare, de idei vizionare, cu influenţă asupra anturajului şi puteţi întrebuinţa aceste calităţi în multe situaţii.

BERBEC – Puteţi părea introvertiţi şi chiar tipul omului căruia îi place să fie cocoloşit de cei apropiaţi. Poate că ar fi mai bine să vă exprimaţi cât mai deschis sentimentele, căci celor din jur nu le este uşor să vi le intuiască.

TAUR – La fel de calzi dar foarte ambiţioşi, sunteţi pe cale să implementaţi cu success proiecte noi în plan profesional. Nu ar fi deloc inutil să fiţi totuşi recunoscători celor care v-au susţinut până în acest punct.

GEMENI
–Riguroşi si perseverenţi îi veţi uimi din nou pe cei din anturaj si chiar din familie cu abilităţile voastre. Această schimbare trebuie să dureze mult timp, dacă doriţi să vă păstraţi statutul în continuare. În schimb păreţi şi foarte sensibili şi asta nu vă avantajează astăzi.

RAC –Veţi avea încă o zi în care vă obsedează sentimentul că munciţi în zadar sau că eforturile nu vă sunt judecate aşa cum se cuvine. Este important să adoptaţi politica paşilor mărunţi şi veţi ajunge să fiţi apreciaţi aşa cum vă doriţi de toată lumea.

LEU – Astăzi veţi cuceri oamenii prin felul în care comunicaţi, vă descurcaţi excelent iar rezultate nu vor întârzi să apară. Puteţi chiar culege unele roade financiare din asocierile în care sunteţi implicaţi.

FECIOARĂ– Pentru prima dată după mult timp vă veţi simţi susţinut, protejat şi ghidat în carieră de o persoană care vă vrea binele. Nu prea vă place să staţi singuri şi căutaţi mereu compania cuiva. Zona banilor este frumos aspectată şi probabil faceţi paşi în mod prudent spre noi surse de câştig.