Horoscop, 28 martie 2015

horoscop

Previziunile astrale pentru 28 martie

Cuadratura planetelor Jupiter si Venus induce nevoia de a face ceva pozitiv în ceea ce priveste casa si sentimentele. Este o conjunctura care ofera energia necesara pentru a trece la actiune.

Berbec– Ati putea avea o mare satisfactie in viata dvs profesionala sau de lucru. Succesul unui loc de munca sau o promovare, va reprezenta ceva foarte valoros. In ceea ce priveste familia, ati putea petrece clipe frumoase cu ei sau cu cei mai buni prieteni. Evitati excesele gastronomice.

Taur– Astrele favorizeaza succes in afaceri si realizarea obiectivelor economice. Nu va lasati dus de entuziasm, deoarece acest lucru va face cheltuitor. In dragoste, nu prea va simtiti pregatit sa faceti urmatorul pas legat de o persoana pe care o indragiti.

Gemeni -Nu aveti inca nici o veste cu privire la anumite aspecte care va deranjeaza in activitatile dvs. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, trebuie sa asteptati cu rabdare rezultatele unui proces de recrutare. In dragoste, ati putea reintalni o persoana care a fost foarte importanta in viata dvs.

Rac– Incepeti sa aveti mai mult control asupra finantelor dumneavoastra. Incercati sa fiti mai organizat si mai moderat cu cheltuielile. Daca sunteti in cautarea unui job, s-ar putea ivi o oportunitate interesanta in curand.

Leu -Va puteti confrunta cu anumite dificultati financiare care va obliga sa luati masuri drastice, iar acest lucru poate afecta si oamenii din jurul dvs. In dragoste, veti primi mult sprijin de la cei care va iubesc, in toate aspectele.

Fecioara-Puteti intra in posesia unor afaceri neterminate, iar asta va mai calmeaza tinand cont de zilele precedente. In dragoste, cineva ar putea putea fi atras de dvs la o petrecere sau in urma unei intalniri.

Balanta -Astrele favorizeaza progresul in studii sau in cariera. Performanta dvs. va fi recunoscuta si veti primi evaluari pozitive. Mai mult decat ataţ ati putea cumpara ceva ce va doreati. In dragoste, va veti bucura de compania persoanei iubite.

Scorpion -Ati putea fi aproape de a atinge o noua performanta in ocupatia sau cariera dvs. Pentru a realiza acest lucru, trebuie sa va dublati eforturile si sa aveti incredere deplina in abilitatile dvs. Acest lucru va poate obosi mintea.

Sagetator -Saptamana a fost dificila, dar simtiti satisfactia pentru ca v-ati implinit indatoririle. Mai mult decat ataţ ati putea avea succes intr-o mica afacere. O plimbare in natura va energizeaza.

Capricorn-Sunteti motivat cu privire la activitatile si proiectele dumneavoastra. Daca aveti propria afacere, s-ar puteti ivi oportunitati de crestere. In dragoste, ati putea avea o discutie larga cu partenerul de cuplu.

Varsator– Este o zi favorabila pentru a va extinde cunostintele prin acces la noi oportunitati in cariera sau la locul de munca. La nivel emotional, ati putea incepe in curand o relatie cu cineva care va atrage de ceva timp.

Pesti-Pastrati-va calmul si echilibrul cand apar dificultati si alte persoane depind de deciziile dvs. Hotarati cu determinare si incercati sa depasiti obstacolele. La nivel emotional, pot exista tensiuni si neintelegeri cu partenerul dvs.

Cele mai citite

Related Articles