horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 26 septembrie:

Conjuncţia Lunii cu Mercur aduce un aflux de energie pe plan social şi intelectual. Astfel, sunt şanse să simţiţi că randamentul intelectual este mult mai mare. Merită să petreceţi această zi făcându-vă planuri de viitor. Am putea afirma că este o zi favorabilă afacerilor, în special a celor bine-gândite.

BALANŢĂ- Se întâmplă ceva cu voi pentru că vreţi să vă retrageţi din anumite relaţii pe motiv că nu primiţi ceea ce meritaţi. Totuşi nu luaţi o decizie greşită, amintiţi-vă ce bine v-a prins prezenţa acelor oameni cândva şi cu siguranţă veţi lua o altădecizie.

SCORPION– Dacă veţi demara unele activitati productive ar fi benefic să urmati sfaturile celor care vă vin in ajutor. Faceţi trecerea de la speranţă la ambiţie şi ocupaţi-vă singuri de propriile necesităţi. E un pas care vă va arăta laturi ale personalităţii voastre pe care doar le bănuiaţi.

SĂGETĂTOR- Poziţia voastră pe plan profesional are şanse mari să se consolideze. Disputa cu unii dintre membrii familiei se poate amplifica pentru că aceştia ar vrea să arunce pe umerii voştri toate responsabilităţile. Aşa că nu lăsaţi tgreutăţile să vă doboare.

CAPRICORN – După o perioadă de pasivitate, poate ar fi bine să vă implicaţi mai mult la locul de muncă dar şi în familie. Dacă nu vă mobilizaţi lăsaţi lucruri importante să treacă prea rapid pe lângă voi. La capitolul sănătate staţi excelent.

VĂRSĂTOR –Începând de astăzi faceţi paşi importanţi spre un nou proiect şi evoluaţi destul de mult, profesional vorbind. Mai mult decât atât aveţi ocazia să faceţi tot ce vă trece prin cap, indiferent de opinia apropiaţilor.

PEŞTI– Voi sunteţi pe punctul de a vă lumina asupra unor asocieri sau proiecte în care sunteţi implicaţi. Dacă trageţi linie şi constataţi că realizările financiare nu sunt pe măsura planurilor, poate ar fi cazul să reevaluaţi situaţia şi să vedeţi dacă veţi continua.

BERBEC – Azi este posibil să descoperiţi că aveţi destule motive să fiţi fericit. După ce aţi înregistrat un vârf de „încasări” acum mai multe persone vor încerca să vă ajute şi să fie lângă voi din toate punctele de vedere. Aşa că o mână de ajutor nu strică.

TAUR – Astrele pregătesc pentru voi alte ţinte importante legate de suflet dar şi de locul de muncă pe care le descoperiţi acum cu mirare şi cu bucurie. Fiţi convinşi că nici un obstacol nu vă mai poate opri din evoluţia firească.

GEMENI– Ziua vă poate aduce unele controverse sau momente în care aţi putea pune la indoială bunele intenţii ale celorlalţi. Tot azi pot veni veşti foarte bune care să vă creeze o stare de mulţumire sufletească. În plus vă veţi trezi în cont cu o sumă frumuşică.

RAC – O anumită stare cu iz negativ vă domină în această perioadă vă face să vă restrângeţi de bunăvoie sfera preocupărilor, direcţiile în care investiţi resursele personale, dar şi dialogurile cu persoanele care nu vă plac. Dacă va fi bine sau nu, veţi simţi cât de curând.

LEU – Aspectele astrale vă atrag atenţia asupra mediului de muncă pe care îl puteţi percepe drept plictisitor şi lipsit de viitor. Acordaţi atenţie colegilor mai în vârstă sau mai experimentaţi care v-ar putea servi drept mentori şi v-ar putea ajuta să vă mobilizaţi mult mai bine.

FECIOARĂ – Astăzi vă veţi simţi în stare de orice, dar încrederea în voi este oarecum destabilizată. Cu toate că doriţi din tot sufletul să faceţi economii, sunteţi constienţi că nu se poate acum, oricât de cumpătaţi reuşiţi să deveniţi.