horoscop
Previziunile astrologice generale ale zilei de 25 septembrie:

Trigonul planetelor aduce câteva neplăceri dar şi bani mulţi. Doar cei care au noroc în dragoste vor fi ocoliţi de anumite probleme.

BALANŢĂ – Voi manifestaţi o fire practică şi întreprinzătoare. La serviciu veţi fi foarte solicitaţi, iar viaţa profesională pare să fie din ce în ce mai înfloritoare. Nu este cazul să fiti invidioşi şi nici nu trebuie să pozaţi în persoana nedreptăţită.

SCORPION – Este posibil să aveţi parte de o situatie neplăcută care vă va face să nu mai aveţi încredere în nimeni. Vă simţiţi trădaţi şi chiar este adevarăt că interesele voastre au avut de suferit din cauza problemelor.

SĂGETATOR – Aveţi tendinţa de a vă domina prietenii, veţi fi centraţi pe propriile interese şi puteţi declanşa certuri dacă nu renunţaţi la rigiditate. Sentimentul de nerealizare dispare definitiv şi lasă locul unei suprasolicitari permanente.

CAPRICORN – Prin felul în care vă veţi manifesta puteţi fi percepuţi ca fiind duri, autoritari, sceptici. Încă mai aveţi de învăţat cum să deveniţi toleranţi şi echilibrati. Dacă vreţi să schimbaţi ceva, începeţi chiar cu voi .

VĂRSĂTOR – Încă de la primele ore puteţi fi irascibili, uşor de rănit şi din dorinţa de securitate chiar agresivi în limbaj. Evitati activitătile practice. Poate că nu ar fi atât de evidente gafele, dacă nu le scoateţi chiar voi în evidenţă.

PEŞTI – Sub influenţa astrelor veţi fi afectuoşi, amabili, şi optimişti. Dispuneţi de o mare capacitate creatoare, de idei vizionare, cu influenţă asupra anturajului şi puteţi întrebuinţa aceste calităţi în multe situaţii benefice pentru familia vostră.

BERBEC – Puteţi părea introvertiţi şi chiar tipul omului căruia îi place să fie cocoloşit de cei apropiaţi. Poate că ar fi mai bine să vă exprimaţi cât mai deschis sentimentele, căci celor din jur nu le este uşor să vi le intuiască.

TAUR – La fel de calzi dar foarte ambiţioşi, sunteţi pe cale să implementaţi cu success proiecte noi pe plan profesional. Nu ar fi deloc inutil să fiţi totuşi recunoscători celor care v-au susţinut până în acest punct. Aşa că un simplu mulţumesc nu costă nimic.

GEMENI – Riguroşi şi perseverenţi îi veţi uimi din nou pe cei din anturaj şi chiar din familie. Această schimbare trebuie să dureze mult timp, dacă doriţi să vă păstraţi statutul în continuare. În schimb pareăţi si foarte sensibili şi asta nu vă avantajează.

RAC – Veti avea o zi în care vă obsedează sentimentul că munciţi mult dar pe bani puţini. Este important să adoptaţi un plan simplu şi usor de urmat şi cu siguranţă veţi avea o zi mult mai bună dijn toate punctele de vedere.

LEU – Astăzi veţi cuceri pe toată lumea prin felul în care comunicaţi, prin tact, diplomaţie, viteză de reacţie şi promptitudine. Puteţi chiar culege unele roade financiare din asocierile în care sunteţi implicaţi şi asta e bine .

FECIOARĂ – Pentru prima dată vă veţi simţi susţinuţi, protejati şi ghidaţi în carieră de un bărbat care vă vrea binele. Nu prea vă place să staţi singuri şi căutaţi mereu companiacolegilor sau a prietenilor. Zona banilor este frumos aspectată şi probabil faceţi paşi în mod prudent spre noi surse de câştig.