Horoscop 25 octombrie 2014

horoscop

Trigonul Marte-Venus încarcă negativ oamenii care sunt mai pesimişti din fire. Este momentul să vă puneţi în valoare talentele şi aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate.

SCORPION- Nu vă ambiţionaţi să vă rezolvaţi singur toate problemele. Sunteţi obosit şi este cazul să acceptaţi ajutorul prietenilor. Sfaturile unei persoana mai în vârstă vă ajută să aplanaţi un conflict cu un partener de afaceri.

SĂGETĂTOR– Toate vin şi trec astăzi precum un nor de fum. Trebuie doar să fiţi atenţi la acei prieteni care nu vă vor binele astăzi. La capitolul sănătate staţi destul de bine iar banii sunt pregătiţi să vină de unde nici nu vă aşteptaţi.

CAPRICORN –Dimineaţa aveţi sentimente contradictorii în ceea ce priveşte problemele profesionale şi de familie. După-amiază reuşiti să va limpeziţi puţin gândurile şi petreceţi momente plăcute alături de persoana iubită. Nu promiteţi nimic dacă nu sunteţi sigur că puteţi să vă ţineti de cuvânt!

VĂRSĂTOR– Nu vă ambiţionaţi să vă rezolvaţi singur toate problemele. Sunteţi obosit şi este cazul să acceptaţi ajutorul prietenilor. Sfaturile unei persoana mai în vârstă vă ajută să aplanaţi un conflict cu un partener de afaceri.

PEŞTI- Sunteţi energic şi aveţi dispoziţia necesară pentru a rezolva o problemă parteneriala mai veche. S-ar putea să vă dezamagească un prieten în care aţi avut mare încredere. Vă sfătuim să nu puneţi la suflet. Ar fi bine să petreceţi mai mult timp cu partenerul de viaţă.

BERBEC – Reuşiţi, în sfârşit, să rezolvaţi o problemă financiară. Este o zi favorabilă afacerilor şi aveţi ocazia să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă. De asemenea, este un moment bun pentru a vă ocupa de problemele persoanelor mai în vârstă din familie.

TAUR- Revine în actualitate o problemă sentimentală mai veche şi s-ar putea să vă certaţi cu partenerul de viaţă. Gandiţi-vă bine înainte de a face acuzaţii! Nu acţionaţi sub impulsul momentului! Dacă nu reuşiţi să vă calmaţi, riscaţi să aveţi probleme de sănătate.

GEMENI –Sunteţi indispus din cauza că vi se anulează o delegaţie. Nu este cazul să dramatizaţi, este doar o amânare şi nimic mai mult. Ar fi bine să vă ocupaţi de problemele financiare. Relaţiile cu partenerul de viaţă parcurg o perioadă favorabilă.

RAC- Astăzi eşti nevoit să te ocupi de o problemă complicată la locul de muncă. Daca eşti prudent şi îti păstrezi calmul, vei depăşi cu bine acest moment neplăcut. La capitolul sănătate staţi excelent.

LEU– O zi interesantă cu multe peripeţii se anunţă astăzi. Este posibil să vă faceţi planuri cu persoana iubită în legătură cu o excursie mult aşteptată. Iar din punct de vedere financiar nu aveţi nicio problem.

FECIOARĂ –Reuşiţi, în sfârşit, să rezolvaţi o problemă financiară. Este o zi favorabilă afacerilor şi aveţi ocazia să finalizati lucrări începute cu mai mult timp în urmă. De asemenea, este un moment bun pentru a vă ocupa de problemele persoanelor mai în vârstă din familie. Aveti grijă să vă respectaţi promisiunile!

BALANŢĂ– În prima parte a zilei, aveţi contacte cu persoane importante, care contribuie la reuşita unei afaceri. Munca depusă în ultima perioadă începe să dea roade pe plan financiar şi duce şi la îmbunătăţirea relaţiilor cu partenerii de afaceri.

Cele mai citite

Related Articles