Horoscop 24 decembrie 2014

horoscop

Previziunile astrale pentru 24 decembrie :

Sextilul Lunii cu planeta Saturn generează energii pozitive, care vă ajută în muncă şi facilitează punerea în practica a planurilor îndrăzneţe.

CAPRICORN– Tot ce faceţi azi, spuneţi sau decideţi are consecinţe directe asupra imaginii în plan profesional şi pot fi afectate serios unele relaţii. Din punct de vedere financiar încercaţi să faceţi economii , o să aflaţi mai târziu de ce.

VĂRSĂTOR– Reuşita acestei zile depinde foar de capacitatea voastră de a inspira celor care vă ies în cale. Un lucru este cert oamenii au aşteptări mari de la voi aşa că nu-I dezamăgiţi.

PEŞTI– Vor fi situaţii agitate în următoarea perioadă şi cel mai bun lucru pe care îl puteţi face este să vă protejaţi prin metodele deja cunoscute. Pot să apară elemente noi dar nu vă bazaţi pe asta dacă doriţi o sursă de inspiraţie.

BERBEC– Unele şanse de câştig din surse neasteptate sau o mână de ajutor din partea cuiva drag, orice este posibil azi. Din punct de vedere financiar astăzi nu aveţi noroc la bani aşa că cel mai bine ar fi să vă canalizaţi energia spre alte domenii.

TAUR– Trebuie să nu uitaţi că temelia este clădită pe o bază solidă. Dimineaţa nu prea reuşiţi să faceti ce v-aţi propus, pentru că intervin o mulţime de evenimente neprevazute. Va sfatuim sa nu va enervaţi ..pre tare!

GEMENI-Relaţiile cu prietenii au de suferit din cauza principiilor pe care le sustineţi cu încăpăţanare. Va sfătuim să vă întrebaţi dacă nu cumva cei din jur au dreptate. Prietenii va ajuta sa treceti mai usor peste o deziluzie sentimentala.

RAC –S-ar putea sa aflaţi că aţi pierdut banii investiţi într-o afacere în care v-aţi pus mari speranţe.Vă sfătuim să nu vă asumati nici un risc, pentru ca astazi nu prea aveti şanse. Temperaţi-vă impulsivitatea şi evitati discutiile în contradictoriu.

LEU– Astăzi vă concentraţi asupra carierei pentru că simtiţi că vă fuge pământul de sub picioare. Dar ,trebuie să realizaţi că nu puteţi avea totul sub control. Un eşec este o lecţie învăţă intodeauna!

FECIOARĂ- Astăzi veţi fi marcaţi de ezitare si dacă nu încercaţi să puneţi lucrurile cap la cap nu veţi ajunge la o concluzie concretă. Cel mai bine ar fi să o luaţi de la capăt.

BALANŢĂ– S-ar putea să simţiţi că viaţa vă este dată peste cap de anumite situaţii, informaţii şi invitaţii neaşteptate, care vă vor deruta, pe moment. Nu e nimic veţi face faţă cu brio.

SCORPION- Este foarte posibil azi să primiţi o veste bună pe care ce-I drept o aşteptaţi de ceva vreme. Din punct de vedere financiar va ieşi soarele şi pe strada voastră dar aveţi puţină răbdare.

SĂGETATOR- Astrele nu vor fi foarte darnice cu voi şi vă pregătesc o zi ce poate avea efect destabilizator pentru cariera la care aţi muncit atât de mult.. Bine ar fi să cântăriţi totul prudent şi să nu puneţi multă bază pe noile cunoştinţe care promit mult şi vor să câştige teren în faţa voastră.

Cele mai citite

Related Articles