horoscop

Previziunile astrale ale zilei de 21 septembrie:

Conjuncţia Marte-Venus aduce linişte şi armonie. Este momentul să vă puneţi în valoare calităţile.

FECIOARĂ – Munca vă dă mari bătăi de cap, este posibil sa aveţi probleme cu banii, şi din acest motiv să nu vă simţiti în largul vostru. Nu trebuie să renunţaţi, fiţi optimist şi lucrurile se vor îndrepta de la sine.

BALANŢĂ –S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că l-aţi neglijat în ultima perioadă, pentru că aţi stat mai mult la locul de muncă. Acest lucru vă poate pune în faţa unei decizii dificile, să alegeţi între familie şi job.

SCORPION –Intuiţia vă ajută sa aflati adevarul in legatura cu zvonurile lansate de o femeie despre dumneavoastra. Nu trebuie să vă pierdeţi cumpătul şi chiar mai mult, trataţi persoanele răutăcioase cu indiferenţă. Relaţia cu partenerul de viaţă este foarte bună şi asta vă va face să vă simţiţi extraordinar.

SĂGETĂTOR– În cursul dimineţii aflaţi că trebuie să plecaţi într-o delegaţie.
Acest lucru îl v-a nemulţumi pe partenerul de viaţă, deoarece a-ţi planificat o excursie şi nu vă puteţi ţine de cuvânt. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul. Spre seară este posibil să primiţi o veste bună.

CAPRICORN – În acestă zi toate lucrurile decurg exact aşa cum v-aţi planificat. Sunteţi bucuros că vă merge bine în plan financiar şi vă puteţi relaxa într-o excursie alături de persoana iubită.

VĂRSĂTOR – Oboseala îşi face simţită prezenţa şi nu vă mai puteţi concentra asupra muncii. Chiar dacă nu staţi foarte bine în paln financiar, aveţi nevoie de un concediu. Ar fi bine să profitaţi de orice moment ca să vă odihniţi.

PEŞTI – De dimineaţă primiţi o veste neplăcută de la o persoană în vârstă, care vă dă o stare de nelinişte. După-amiază veţi face o excursie împreună cu nişte prieteni apropiaţi, a căror companie vă este pe plac. Spre seară veştile bune nu continuă să apară.

BERBEC – Încercaţi să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi! Riscaţi să nu vă iasă mare lucru. Primiţi o mană de ajutor de unde nici nu vă asteptaţi. Spre seară, mergeţi la prieteni şi uitaţi de toate problemele de peste zi.

TAUR – Plecaţi într-o excursie în interes de serviciu, care nu vă încântă foarte tare, dar nu aveţi de ales. Cu toate acestea, spre seară lucrurile se vor linişti şi veţi putea petrece timpul alături de cei dragi, trebuie doar să aveţi răbdare.

GEMENI – Astăzi sunteţi irascibil cu toate persoanele din jurul vostru, mai ales cu cele care nu vă dau dreptate. Din acestă cauză este posibil să vă certaţi cu persoana iubită şi să renunţaţi la excursia programată.

RAC – De dimineaţă sunteţi plin de energie şi socializaţi cu fiecare persoană cu care vă întâlniţi. Aveţi o zi de relaxare şi ar fi bine să profitaţi din plin. În ceea ce priveşte persoana iubită, vă veţi face planuri pentru un eveniment foarte important.

LEU –Sunteţi inventiv şi ambiţios, profitaţi de timpul liber şi fiţi alături de persoana iubită. Este posibil să aveţi o discuţie serioasă cu aceasta în ceea ce priveşte planurile de viitor. Nu rataţi nici o ocazie să descoperiţi lucruri noi şi să vă distraţi.