Horoscop, 21 ianuarie 2015

horoscop

Previziunile astrale ale zilei de 21 ianuarie:

Astăzi puteţi trece printr-o situaţie care vă schimbă viaţa din toate punctele de vedere. În rest se anunţă o zi cât de cât liniştită.

VĂRSĂTOR – Sunteti în formă şi este momentul să demaraţi noi activităţi şi să vă faceţi planuri de viitor pentru cămin. Partenerul de viaţă şi prietenii va încurajeaz si vă ajută. Vă sfătuim să vă detaşaţi de problemele de moment şi să fiţi mai optimist.

PEŞTI – Astăzi vă bucuraţi de o creativitate deosebită, care vă poate ajuta mult la rezolvarea problemelor profesionale. Ar fi bine să ţineţi cont de vreme dacă aveţi gânduri de vacanţă. Atenţie: aveţi tendinţa să le faceţi reproşuri şefilor şi asta nu e bine.

BERBEC – Se pare că sunteţi nemulţumit din cauza ca s-a amânat o călătorie în interes de serviciu. Tot răul e spre bine: astăzi nu sunt recomandate călătoriile lungi. După-amiază puneţi bazele unei colaborari pe termen lung, din care puteţi obţine beneficii materiale substanţiale.

TAUR – Schimbările pe care le iniţiaţi în cămin sunt apreciate de membrii familiei, dar vă sfătuim să ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă. Nu începeţi mai multe activităţi în acelaşi timp, pentru că riscaţi să nu duceţi la bun sfârşit nici una din ele. Spre seara, primiţi un cadou care vă impresionează.

GEMENI – Începeţi ziua hotărat să finalizaţi o lucrare începută mai demult în casă. O femeie mai în vârstă din familie vă ajută financiar, dar încearca să-şi impună punctul de vedere în legatura cu schimbările pe care doriţi să le faceţi. Evitaţi o ceartă care ar putea sa tensioneze atmosfera din familie!

RAC – Deşi aveţi multe probleme de rezolvat, vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea şi să acordaţi mai mult timp odihnei. Reusiti sa faceti schimbări importante în camin, care contribuie la îmbunătaţirea relaţiilor cu partenerul de viaţă. În partea a doua a zilei sunteţi tentat să cheltuiţi o suma mare de bani.

LEU – S-ar putea ca astăzi să aveţi mici probleme în cămin. Vă recomandăm să le trataţi cu calm. Un gest tandru sau o vorbă bună vă pot ajuta să evitaţi o ceartă. Financiar nu staţi prea bine, dar fiţi optimist! Banii vor apărea cand veţi avea nevoie.

FECIOARĂ – Sunteţi nevoit sa faceţi cheltuieli neprevăzute. S-ar putea sa va schimbaţi programul în ultimul moment, pentru a va ocupa de o problema urgentă a partenerului de afaceri. Se anunţă o zi deosebit de încarcată, aşa că vă sfătuim să vă organizaţi cât mai riguros.

BALANŢĂ – Este momentul să vă concentraţi atenţia asupra problemelor din cămin. După-amiază, o rudă vă solicită sprijinul într-o problemă financiară. Iar cu sănătatea nu staţi bine ceva vă afectează în această perioadă căile respiratorii.

SCORPION – Aveţi tendinţa să fiţi idealist şi să credeţi că puteţi rezolva totul, foarte uşor. Fiţi mai realist, ca să nu aveţi surprize neplăcute! Va sfatuim sa aveti grija ce spuneti, pentru ca riscati sa jigniti o persoana dragă.

SĂGETĂTOR – Aveţi ocazia să puneţi în practică planurile în legătură cu o afacere rentabilă. Relaţiile de prietenie au o evoluţie bună, însă dorinţa de independenţa ar putea genera tensiuni în familie. Vă sfătuim să fiţi diplomat.

CAPRICORN – Veţi avea parte de o zi aglomerată în care vă va fi pusă la încercare calitatea de buni organizatori. Poate că o sa daţi greş dacă nu sunteţi atent la detalii. În situaţia financiară are loc o schimbare în bine.

Cele mai citite

Related Articles