horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei:

Cuadratura planetelor Venus şi Uranus favorizează independenţa şi individualismul. Aduce şi puţină instabilitate, mai ales pe plan sentimental.

CAPRICORN –Micile schimbări ce survin astăzi se vor dovedi a fi adevărate dezastre în viaţa voastră. Sunteţi mai ghinionist când vine vorba de bani si carieră. Ramâne să decideţi dacă lăsaţi soarta să le rezolve sau vă ocupaţi personal de ele.

VĂRSĂTOR- Ar fi bine să nu fie pentru voi o surpriză de proporţii faptul că poate veţi fi puşi într-o situaţie inexplicabilă- o cunoştinţă mai veche îşi va cere dreptul în legătură cu o moştenire. Nu e cazul să vă supăraţi, mai bine apelaţi la un avocat.

PEŞTI – La voi se va schimba ceva în casă sau în familie, într-un mod surprinzător, dar benefic. V-ar prinde bine să discutaţi cu cei apropiaţi despre grijile care vă frământă ca să scăpaţi mai uşor de aceste probleme.

BERBEC – Voi vă aflaţi la un mic pas de a lua o decizie definitivă în legătură cu o afacere importantă. Chiar dacă aveţi o stare de nervozitate accentuate, nu daţi cu piciorul la munca voastră pentru că veţi avea doar de pierdut.

TAUR – În această zi de duminică, vă atrag călătoriile, distracţia si ieşirile dar din păcate nu aveţi resurse financiare pentru astel de activităţi. La capitolul sănătate nu staţi prea bine din cauza durerilor lombare.

GEMENI –Capacitatea voastră de a lua decizii practice este cea mai bună sursă de inspiraţie pentru cei din jur. Astăzi, vă doriţi să plecaţi undeva departe pentru a vă relaxa. Din punct de vedere financiar vor apărea câteva probleme minore.

RAC- Ziua vă poate aduce tot felul de surprize de la prieteni sau cunăştinţe. Aflaţi lucruri noi, primiţi veşti bune sau doar descoperiţi destinaţii posibile pe care aţi vrea să le vizitaţi de Crăciun alături de familie.

LEU – O nouă şansă se arată în relaţia cu partenerii importanţi sau poate chiar în cea de suflet. Este nevoie de mult curaj şi de maximă sinceritate ca să o scoateţi la capăt. La capitolul sănătate stesul vă poate afecta aşa că relaxaţi-vă.

FECIOARĂ –Zi uşoară, fără muncă, nu nu astă este doar un vis frumos pentru aceşti native care nu îşi văd capul de atâta treabă. Persoana iubita vă este şi ea alături iar totul devine mult mai uşor.

BALANŢĂ –E cazul să arătati celor din jur care vă este adevărata valoare. Sunteţi foarte populari şi atrageţi ca un magnet privirile oriunde aţi merge. Tendinţa de a vă asuma riscuri se manifestă în special în domeniul financiar.

SCORPION – Astăzi raţiunea nu functionează asa cum vă doriţi. Apetitul vostru pentru activităţi excentrice este de necontrolat. În rest stati bine şi din punct de vedere financiar dar şi relational.

SĂGETĂTOR- Rutina generală se va destrăma pentru voi de propria nerăbdare. Sunt posibile situaţii inedite sau eliberarea din unele constrângeri. Si asta va aduce o serie de benefici, va veţi convinge!