horoscop
Previziunile astrale ale zilei de 20 septembrie:

Trigonul planetelor Venus si Marte favorizează stabilitatea afectivă şi revenirea la valorile tradiţionale.

FECIOARĂ – Din senin astăzi vă vor cuprinde îndoielile legate de reuşita unor planuri măreţe în care până acum aţi crezut. Tot timpul aţi fost convinşi că sunt bine elaborate ca o să se împlinească dar acum ceva se va întâmpla şi lucrurile vor lua un alt făgaş.

BALANŢĂ –Voi veţi percepe mulţimea responsabilităţilor asumate ca pe o povară care vă apasă, dar nu vă foloseşte la nimic să vă gândiţi numai la partea dificilă. Prin urmare este evident ce aveţi de făcut, capul sus şi totul se va vedea altfel de la înălţime.

SCORPION– Ritmul în care evoluează proiectele voastre este neaşteptat de lent şi asta din cauza forţelor care se opun schimbărilor pe care doriţi să le provocaţi. Este posibil cineva să remarce potenţialul de care daţi dovadă şi să vă întindă o mână de ajutor.

SĂGETĂTOR– Responsabilitatea e cuvântul cheie al zilei. Sunteti presaţi din mai multe unghiuri să vă indepliniţi îndatoririle rapid. Reuşiţi să uimiţi prin energia de care daţi dovadă.

CAPRICORN – Vă veţi trezi cu mai multe oferte profesionale care mai de care mai tentante. Cei din jur vă vor încuraja, se vor oferi să pună umărul, dar ceva vă spune să nu vă grăbiţi să nu acceptaţi fără o analiză atentă a avantajelor în raport cu unele capcane ce le pot ascunde aceste oferte.

VĂRSĂTOR – E cazul să clarificaţi orice nelămuriri legate de contracte, chiar dacă totul se face prin vorbe. Aţi fost îngăduitori cu o persoană care a profitat de bunăvoinţa voastră şi de aceea se pare că veţi decide să tăiaţi acum coada pisicii.

PEŞTI – Satisfacţiile aşteptate de la cei dragi nu apar, iar dezamăgirea voastră creşte de la o zi la alta. Ar fi bine să nu vă pierdeţi chiar acum încrederea şi să faceţi un pas înapoi pentru că va fi doar un moment delicat, dar trecător.

BERBEC– Vreţi să vă mobilizaţi exemplar, să vă relansaţi în competiţie pe plan profesional, dar aveţi nevoie de o strategie, de o evaluare corectă a situaţiei şi de dozarea efortului depus. Orele serii pot aduce o contabilizare negativă, semn că trebuie să interveniţi.

TAUR– Pentru voi continuă seria neînţelegerilor în relaţiile importante care pot fi puternic afectate de lipsa de comunicare. Este necesar simplul efort de a înţelege cauzele acestor probleme, dar nu mizaţi pe victorie.

GEMENI – Dacă veţi privi acum pe fereastră, se întrezăresc şanse de rezolvare a unor probleme majore legate de serviciu, dar e un proces de durată şi atât de complex, încât aţi putea fi tentati să renunţaţi. Nici să nu vă treacă prin gând un asemenea gest!

RAC –Principala eroare pe care o puteţi face în această zi este excesul de autoritate în familie care va eroda relaţiile importante şi vă poate duce inclusiv la izolare. Situaţiile sunt complicate, fiindcă sunt implicate multe persoane pe care nu le puteţi influenţa.

LEU –Dacă până acum v-ati simţit constrânşi, astăzi daţi frâu liber unor trăiri ţinute mult timp sub lacăt. Sunteti impulsivi şi spontani şi spuneţi tot ce vă vine în minte şi sigur va trebui să vă asumaţi toate riscurile de a îndepărta câteva persoane din jurul vostru.