Horoscop, 20 ianuarie 2015

horoscop

Previziunile astrale ale zilei de 20 ianuarie:

Luna nouă, altfel spus conjuncţia Soarelui cu Luna, marchează începutul unui nou ciclu de viaţă şi poate reprezenta un nou început în orice domeniu. Apare un impuls plin de optimism, ce ne ajută să demarăm acţiuni care, de obicei, se încep mai greu.

VĂRSĂTOR – Oboseala îşi face simţită prezenţa şi nu vă mai puteţi concentra asupra muncii. Chiar dacă nu staţi foarte bine în plan financiar astăzi o puneţi de o petrecere pe cinste. Ar fi bine să profitaţi de orice moment ca să vă simţiţi bine în prezenţa celor dragi.

PEŞTI – De dimineaţă primiţi o veste neplăcută de la o persoană în vârstă, care vă dă o stare de nelinişte. După-amiază veţi face o excursie împreună cu nişte prieteni apropiaţi, undeva nu foarte departe. iar la capitolul sănătate nu trebuie să vă faceţi probleme.

BERBEC – Încercaţi să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi!Nu este o zi bună pentru decizii importante. Primiţi o mană de ajutor de unde nici nu vă așteptaţi şi asta e bine. Spre seară, mergeţi la prieteni şi vizionaţi un film.

TAUR – Plecaţi într-o altă localitate pentru câteva zile pentru că aveţi de rezolvat nişte probleme financiare. Cu toate acestea, spre seară lucrurile se vor linişti şi veţi putea petrece timpul singur. În dragoste aveţi noroc, iar cei din jur vă înţeleg perfect.

GEMENI – Astăzi sunteţi pus pe fapte mari păcat că ziua are doar 24 de ore. Aveţi un plan bine stabilit şi veţi trece la atac. Din punct de vedere financiar sunt şanse mari de câştig. Doar cu sănătatea aveţi grijă sunteţi destul de sensibil în această perioadă.

RAC – De dimineaţă sunteţi plin de energie şi faceţi planuri măreţe împreună cu familia. Aveţi o zi frumoasă. În ceea ce priveşte persoana iubită, nu trebuie să vă faceţi griji aceasta vă sprijină şi nu este exclus să vă facă şi o surpriză plăcută.

LEU – Sunteţi inventiv şi aveţi mari şanse să demaraţi un proiect interesant care să vă lanseze în înalta societate. Este posibil să aveţi o discuţie serioasă cu şefii dar totul se va termina cu bine. Nu rataţi nici o ocazie să descoperiţi lucruri noi pentru că astăzi este ziua voastră.

FECIOARĂ – Munca vă dă mari bătăi de cap, este posibil sa aveţi probleme cu banii dar nu disperaţi probabil ca astăzi aveţi şanse să vi se aprobe un credit un împrumut. Nu trebuie să renunţaţi, fiţi optimist.

BALANŢĂ – S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze nişte lucruri grave. Trebuie să luaţi şi o decizie importantă la locul de muncă. Toate aceste probleme vă depăşesc pe moment dar până la urmă veţi reuşi să le rezolvaţi cu tact şi diplomaţie.

SCORPION – Intuiţia vă ajută sa aflaţi adevărul în legătură cu o problemă din trecutul partenerului de viaţă. Nu trebuie să vă pierdeţi cumpătul pentru că vă faceţi mai mult rău. Din punct de vedere financiar ceva nu funcţionează aşa cum ar trebui.

SĂGETĂTOR – În cursul dimineţii aflaţi că trebuie să daţi o fugă până la spital. Astrele nu anuţă nimic grav dar poate că aflaţi rezultate la o serie de analize pe care le-aţi efectuat în urmă cu ceva timp. Spre seară este posibil să primiţi o veste bună de la cineva drag din familie.

CAPRICORN – În acestă zi de marţi toate lucrurile decurg lin fără obstacole. Sunteţi bucuros că vă merge bine în plan financiar şi vă puteţi relaxa la un spa în ţară sau în străinătate în funcţie de posibilităţi. O să vă prindă bine, fiţi convins!

Cele mai citite

Related Articles