horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 2 octombrie:

Trigonul planetelor aduce câteva neplăceri dar şi multă dragoste şi respect. Doar cei care cred în marea dragoste vor fi ocoliţi de anumite probleme.

BALANŢĂ–Astăzi la serviciu veţi fi foarte solicitaţi, iar viaţa profesională pare să fie din ce în ce mai înfloritoare. Nu este cazul să faceţi pe victima şi nici nu trebuie să pozaţi în persoana nedreptăţită.

SCORPION –Este posibil să aveţi parte de o situaţie neplăcută care vă va face să nu mai aveţi încredere în nimeni. Vă simţiţi trădaţi şi chiar este adevarăt că interesele voastre au avut de suferit din cauza celorlalţi, cee ce este destul de neplăcut.

SĂGETATOR– Aveţi tendinţa de a vă domina prietenii, veţi fi centraţi pe propriile interese şi puteţi declanşa certuri dacă nu renunţaţi la rigiditate. Sentimentul de nerealizare dispare definitiv şi cine ştie poate răsare şi soarele.

CAPRICORN –Prin felul în care vă veţi manifesta puteţi fi percepuţi că nu veţi face faţă unei provocări. Încă mai aveţi multe de învăţat aşa că apucaţi-vă de treabă. Dacă vreţi să schimbaţi ceva, începeţi chiar din acest moment.

VĂRSĂTOR – Încă de la primele ore puteţi fi irascibili, uşor de rănit şi din dorinţa de securitate chiar agresivi în limbaj. Evitati activităţile practice pentru că astăzi sunteţi cam stângaci.

PEŞTI –Sub influenţa astrelor veţi fi afectuoşi, amabili, şi plini de viaţă. Dispuneţi de o mare capacitate creatoare şi aveţi multă influenţă asupra anturajului. Mai mult decât atât puteţi întrebuinţa aceste calităţi în multe situaţii benefice pentru familia vostră.

BERBEC – Puteţi părea introvertiţi şi chiar tipul omului căruia nu îi mai convine nimic. Poate că ar fi mai bine să vă exprimaţi cât mai deschis şi ar fi cazul să ieşiţi din carapacea voastră pentru că aveţi doar de pierdut în acest ritm.
TAUR – La fel de calzi dar foarte ambiţioşi, sunteţi pe cale să implementaţi cu succes proiecte noi în plan profesional. Nu ar fi deloc inutil să fiţi totuşi recunoscători celor care v-au susţinut până în acest punct.

GEMENI –Ce mai e clar aveţi noroc la bani iar familia vă apreciază pentru toate investiţiile pe care le faceţi pentru ei. Este o schimbare în bine ce trebuie să dureze mult timp, dacă doriţi să vă păstraţi statutul de cap de familie în continuare. În schimb pareţi si foarte sensibili şi asta nu vă avantajează.

RAC – Veti avea o zi în care vă obsedează sentimentul că munciţi mult dar pe bani puţini. Este important să adoptaţi un plan simplu şi uşor de urmat şi cu siguranţă veţi avea o zi mult mai bună din toate punctele de vedere.

LEU – Astăzi veţi cuceri pe toată lumea prin felul în care comunicaţi, prin tact, diplomaţie, viteză de reacţie şi promptitudine. Puteţi chiar culege unele roade financiare din asocierile în care sunteţi implicaţi şi asta e bine .

FECIOARĂ– Pentru prima dată vă veţi simţi susţinuţi, protejati şi ghidaţi în carieră de o persoană care vă vrea binele. Nu prea vă place să staţi singuri şi căutaţi mereu companiacolegilor sau a prietenilor. Doar la bani nu aveţi noroc dar asta e situaţia nu poate fi totul perfect.