horoscop

Previziunile astrale pentru 2 mai:
În această zi obstacolele dispar şi apar noi oportunităţi, iar Berbecii îşi îmbunătăţesc imaginea profesională.

Taur– Aveti nevoie de timp si de liniste pentru a adopta anumite decizii cu privire la viitorul dvs. Pe de alta parte, oamenii cu experienta care apreciaza abilitatile dumneavoastra va pot da un sfat bun. In iubire, relatia curenta se adanceste si are perspective de durata.

GEMENI– Este posibil sa va confruntati cu unele probleme economice, asa ca nu excludeti posibilitate de a cere ajutor. In dragoste, partenerul dvs v-ar putea ajuta sa inţelegeti mai bine anumite aspecte ale relatiei. Stresul v-ar putea destabiliza.

RAC-Este posibil sa fiti coplesit de esecuri sau de multe sarcini ce asteapta daruire din partea dvs. Acesta va fi o zi grea, dar veti face realizari. La nivel emotional, daca sunteti un cuplu, relatia trece prin armonie si multe impliniri.

LEU-Aveti nevoie de oportunitati valoroase pentru a avansa in cariera sau la locul de munca. Sunteti gata sa aratati cele mai bune talente si capacitati. In dragoste, partenerul dvs ar putea cere opinia dumneavoastra pentru a rezolva o dilema personala. Prietenii va roaga sa fiti prezenti la un eveniment special.

FECIOARĂ-Prima zi din weekend va aduce dovezi sa asteptari optimiste cu privire la orice proiect sau afacere. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, sansa dvs poate fi mai aproape decat credeti. In dragoste, o noua activitate ar putea permite sa intalniti pe cineva.

BALANŢĂ– Inceputul unei noi etape in activitatile dvs depind in mare masura de deciziile pe care le luati. Este posibil sa aveti nevoie sa va asumati anumite riscuri sau confruntati cu provocari majore. Pe nivel emotional, aveti un nou obiectiv cu persoana iubita. Sanatatea este destul de stabila.

SCORPION-Dupa o prima etapa care a creat panica, pare sa fi recastigat controlul asupra unor chestiuni legate de afacerea dumneavoastra de baza. Sunteti din nou calm si va simtiti usurat. In dragoste, partenerul de viata se poarta in mod normal, dar confidentialitatea poate fi ceva retrogradat.

SĂGETĂTOR-Propunerile dvs vor fi luate in considerare de o mare parte din parteneri sau superiori. Aveti atribute foarte valoroase pentru a aduce orice proiect la nivel inalt. In dragoste, sunteti foarte entuziasmat pentru ca pregatiti o surpriza persoanei iubite.

CAPRICORN-Aveti un scop ferm legat de noi proiecte sau intreprinderi si astrele vor sprijini determinarea dvs. Mai mult decat ataţ evitati sa faceti cheltuieli inutile. In iubire, fiti pacient si grijuliu pentru a putea cuceri persoana pe care o iubiti si de care sunteti interesat.

VĂRSĂTOR-Peisajul astral este favorabil pentru consolidarea stabilitatii in activitatea dumneavoastra sau in afaceri. Unele obstacole dispar si exista noi optiuni la orizont. In iubire, partenerul dvs v-ar putea propune sa experimentati ceva nou. Plimbarile sau sportul in aer liber face bine.

PEŞTI-Sunteti entuziasmat si dinamic. Cu siguranta acest lucru va poate ajuta sa va atingeti obiectivele importante in proiectele si activitatile dvs. In dragoste, dialogul va fi cheia pentru imbunatatirea relatiei.

BERBEC– Dificultatile peste care ati trecut si rezolvarea problemelor ajuta la imbunatatirea imaginii la locul de munca sau profesia. Mai mult decat ataţ puteti avea un avantaj dar si probleme financiare. In dragoste, cineva care va atrage v-ar putea surprinde venind pe la dvs.