Horoscop, 2 ianuarie 2015

horoscop

Previziuni generale pentru 2 ianuarie:

Trigonul dintre Venus şi Jupiter aduce astăzi armonie dar şi schimbări importante pe toate planurile. Din punct de vedere financiar zodiile sunt tentate să cheltuie mult!

Capricorn – Astăzi veţi avea mici probleme de sănătate, destul de ciudate chiar şi pentru specialişti, iar asta vă poate pune pe gânduri. Dacă aveţi ambiţie vă asigurăm că este o perioadă bună pentru a vă schimba stilulul de viaţă, iar asta poate duce la o revigorare semnificativă.

Vărsător – Problemele parteneriale vor trece în plan secund, nu veţi mai dori să vă ocupaţi de ele. Ziua de vineri vine cu o şansă importantă de a schimba ceva în plan sentimental, cu o nouă poveste de dragoste, care va debuta timid, sau cu o înnoire a sentimentelor din relaţia actuală.

Pesti – Relaţiile stabile vor fi supuse, în prima jumătate a anului, unor teste de rezistenţă, menite să le întărească sau să ducă la o separare, acolo unde idealurile partenerilor nu mai corespund. E nevoie de bunăvoinţă şi de răbdare cu cei dragi. Astăzi familia mai mult vă va pune piedici decât să vă ajute.

Berbec – În afara unor mici supărări provocate de alimentaţie, care va trebui schimbată, nu se anunţă probleme deosebite astăzi. În partea a doua a zilei pot să reapară probleme mai vechi, asociate stilului de viaţă şi de muncă, de care aţi crezut că aţi scăpat. Dacă vă ocupaţi cu atenţie de ele, nu vă vor mai chinui.

Taur – Astăzi munca devine o preocupare majoră, volumul de efort poate creşte peste nivelul cu care sunteţi obişnuit şi va fi necesar să faceţi eforturi speciale, cel puţin în prima jumătate a zilei. Spre seară veţi avea o pauză, ca să decideţi ce decizii veţi lua pe plan profesional.

Gemeni – Astăzi veţi culege roadele muncii din ultimele luni ale lui 2014. În funcţie de eforturile depuse, acestea vor fi mai multe sau mai puţine. În a doua parte a zilei veţi trece la un alt nivel al veniturilor – în anumite situaţii mai mic, din cauză că anumite colaborări încetează. Solicitările de la locul de muncă nu vor mai lăsa loc altor preocupări, care vi-ar putea aduce venituri în plus.

Rac – În dragoste se anunţă modificări importante, care vor debuta în 2015 şi vor dura multă vreme. Va fi necesară o selecţie serioasă a preocupărilor şi abandonarea celor superficiale – inclusiv relaţii fără viitor şi fără fond. Din punct de vedere financiar nu aveţi nicio problemă.

Leu – Schimbările în carieră durează de câţiva ani şi vor continua şi astăzi ce-i drept într-un ritm mai lent. Se va pune problema dozării efortului depus pentru beneficiile pe care le doriţi, în aşa fel încât să nu aveţi regrete şi nici nemulţumiri. Situaţia rămâne destul de ambiguă, pentru că depinde de deciziile luate de superiori.

Fecioară – E foarte important felul în care vă organizaţi la locul de muncă pentru a vă păstra sănătatea. Aveţi tendinţa de a face eforturi până la epuizare. Vestea bună e că veţi avea mai puţin de suferit de pe urma unor probleme ereditare, care nu mai sunt acute şi pot fi tratate chiar de astăzi.

Balanţă – Instabilitatea se va diminua, încet-încet. Astăzi şi relaţiile noi, şi cele vechi vor trece prin perioade de testare a nivelului real de cunoaştere dintre parteneri. În a doua parte a zilei este posibil să simţiţi nevoia să daţi dovadă de mai multă generozitate şi să acceptaţi mai multe sacrificii pentru a avea parte de armonie în cuplu.

Scorpion – Planul profesional se aşază pe coordonatele pe care le-aţi desenat în ultimii ani. Vor interveni modificări majore numai acolo unde vi s-a cerut mai mult decât ar fi fost cazul. Prima jumătate a anului vine, în continuare, cu adversari puternici, secreţi, care pot duce la schimbări nedorite.

Săgetător – Continuă seria complicaţiilor provocate de alţii, dar pe care le suportaţi cu greu. Dorinţa de a face rost de bani cu orice preţ nu vă va fi de niciun folos pentru că situaţia poate scăpa de sub control. Vor veni şi vremuri mai bune în plan financiar, de aceea, nu e cazul să accepţi orice fel de compromis pentru a obţine beneficii mai repede.

De același autor

Related Articles