Horoscop, 19 ianuarie 2015

horoscop

Previziunile astrale ale zilei de 19 ianuarie:

Opoziţia planetelor Jupiter şi Venus induce nevoia de a face ceva pozitiv în ceea ce priveşte casa şi sentimentele. Este o conjunctură care oferă energia necesară pentru a trece la acţiune. Să nu vă miraţi dacă simţiţi nevoia să fiţi mai tandru!

CAPRICORN – În prima parte a zilei sunteţi indispus din cauza unei decizii pripite luate de partenerul de afaceri în privinţa unei investiţii. Pastraţi-vă calmul, dacă nu vreţi să complicaţi situaţia! Cel mai bine ar fi să vă relaxaţi şi să vă detaşaţi de problemele cotidiene, pentru a nu tensiona şi atmosfera din familie.

VĂRSĂTOR – O afacere demarată de curând începe să vă aducă beneficii serioase.Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile şi acţiunile la limita legii, ca sa nu intraţi în conflict cu autorităţile. Nu luaăţi decizii pripite, mai ales după-amiaza!

PEŞTI – În prima parte a zilei sunteţi cam visator şi aveţi tendinţa să neglijaţi problemele importante pe care le aveţi de rezolvat. Nu este momentul să începeţi noi activităţi, pentru că riscaţi să luaţi decizii greşite. Nu refuzaţi ajutorul oferit de un prieten!

BERBEC – Sunteţi tentat să amânaţi o vizită programată pentru azi, cu riscul să tensionaţi relaţiile cu partenerul de viaţă. Se pare ca sunteţi indispus din cauza unui eşec în afaceri. Pastraţi-vă calmul şi limitaţi-vă la activităţi de rutină, care vă solicită mai puţin!

TAUR – Sunteţi foarte preocupat de problemele financiare şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale. Nu este exclus ca partenerul de viaţă să vă reproşeze acest lucru. După-amiază sunteţi invitat la o petrecere. Dacă reuşiţi să vă detaşaţi de toate problemele vă veţi simţi foarte bine.

GEMENI – Astăzi nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri. Nu este momentul să luaţi decizii importante în domeniul profesional, pentru că riscaţi să fie greşite. Cel mai bine ar fi să vă dedicaţi unor activităţi relaxante.

RAC – Aveţi mari şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin, cu condiţia să vă organizaţi bine timpul. Este recomandabil să faceţi sport. Petreceţi seara în familie îmtr-o atmosferă relaxantă.

LEU – Capacitatea creativă atinge o cotă ridicată şi ar fi bine să o folosiţi pentru rezolvarea problemelor profesionale care vă macină de ceva timp. Relaţiile sentimentale pot fi foarte bune, dacă vă stăpâniţi tentaţia de a-i face reproşuri persoanei iubite.

FECIOARĂ – În prima parte a zilei sunteţi cu capul în nori. Până reuşiţi să reveniţi cu picioarele pe pământ, vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu vă implicaţi în activităţi importante. Aveţi grijă ce spuneţi pentru că aveţi o gură tare slobodă.

BALANŢĂ – Acum este momentul să faceţi schimbările planuite în casă. Este o zi bună pentru mutat mobila, zugravit, reamenajari. Cu bugetul staţi excelent şi aveţi chef de cumpărături. Şi sănătatea vă permite să desfăşuraţi multe activităţi interesante.

SCORPION – Sunteţi în formă si este momentul să începeţi noi activităţi în cămin. Partenerul de viaţă vă sprijină, iar o rudă mai în vârstă este dispusă să vă ajute financiar. Vă sfătuim să fiţi mai optimist şi sa aveţi mai multa încredere în viitor.

SĂGETĂTOR – Din cauza dificultăţilor financiare, sunteţi tentat să renunţaţi la o călătorie în interesul familiei. Este o decizie delicată, pentru că riscaţi să vă indispuneţi partenerul de viaţă. S-ar putea ca explicaţiile voastre să nu fie suficient de convingatoare şi să fiţi greşit înţeles. Nu uitaţi că vorba dulce, mult aduce!

Cele mai citite

Related Articles