Horoscop 18 iunie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 18 iunie:

Sextilul Jupiter-Venus poate determina schimbări subtile, pe plan sentimental. De asemenea, favorizează creativitatea, imaginaţia şi sporeşte capacitatea de a patrunde lucrurile ascunse. Este momentul să vă folosiţi talentele artistice, indiferent de domeniul în care activaţi.

GEMENI –Riguroşi si perseverenţi îi veţi uimi din nou pe cei din anturaj si chiar din familie, cu succesul pe care-l aveti in afaceri. Această atitudine de învingător trebuie să dureze mult timp, dacă doriţi să vă păstraţi statutul în continuare. În schimb, astăzi sunteţi şi foarte sensibili şi asta nu vă avantajează.

RAC – Veţi avea o zi în care vă obsedează sentimentul că munciţi în zadar, sau că eforturile nu vă sunt judecate aşa cum se cuvine. Este important să adoptaţi politica paşilor mărunţi şi veţi ajunge să fiţi apreciaţi, aşa cum vă doriţi.

LEU – Astăzi veţi cuceri pe toată lumea prin felul în care comunicaţi, prin tact, diplomaţie, viteză de reacţie şi promptitudine. Puteţi chiar culege unele roade financiare, din asocierile în care sunteţi implicaţi.

FECIOARĂ- Pentru prima dată, vă veţi simţi susţinuţi, protejati şi ghidaţi în carieră de o persoană care vă vrea binele. Nu prea vă place să staţi singuri şi căutaţi mereu compania cuiva. Zona banilor este frumos aspectată şi probabil faceţi paşi în mod prudent, spre noi surse de câştig.

BALANŢĂ–Voi manifestaţi o fire practică şi întreprinzătoare. La serviciu veţi fi foarte solicitaţi, iar viaţa profesională pare să fie înfloritoare. Nu este cazul să fiti invidiosi si nici nu trebuie să pozaţi in persoana nedreptăţită, pentru că vă descurcaţi financiar destul de bine.

SCORPION –Este posibil să aveţi parte de o situatie neplăcută, care vă va face să nu mai aveti incredere in nimeni. Vă simtiti trădati si chiar este adevarat că interesele voastre au avut de suferit. Grija mare cui va destainuiti

SĂGETATOR- Aveţi tendinţa de a vă domina prietenii, veţi fi centrati pe propriile interese şi puteţi declanşa certuri, dacă nu renunţaţi la rigiditate. Sentimentul de nerealizare dispare definitiv si lasă locul unei suprasolicitari permanente.

CAPRICORN –Prin felul în care vă veţi manifesta, puteţi fi percepuţi ca fiind duri, autoritari, sceptici. Încă mai aveţi de învăţat cum să deveniţi toleranti şi echilibrati. Dacă vreţi să schimbaţi ceva, începeţi chiar cu voi .

VĂRSĂTOR – Încă de la primele ore puteţi fi irascibili, uşor de rănit şi din dorinţa de securitate chiar agresivi în limbaj. Evitati activitătile practice, dacă nu vreti să vi se ducă vestea de “impiedicaţi”. Poate că nu ar fi atât de evidente gafele, dacă nu le scoateţi chiar voi în evidenţă.

PEŞTI –Sub influenţa astrelor veţi fi afectuoşi, amabili, şi optimişti. Dispuneţi de o mare capacitate creatoare, de idei vizionare, cu influenţă asupra anturajului şi puteţi întrebuinţa aceste calităţi în multe situaţii.

BERBEC – Puteţi părea introvertiţi şi chiar tipul omului căruia îi place să fie cocoloşit de cei apropiaţi. Poate că ar fi mai bine să vă exprimaţi cât mai deschis sentimentele, căci celor din jur nu le este uşor să vi le intuiască.

TAUR – La fel de calzi dar foarte ambiţioşi, sunteţi pe cale să implementaţi cu success proiecte noi in plan profesional. Nu ar fi deloc inutil să fiţi totuşi recunoscători celor care v-au susţinut până în acest punct.

 

De același autor

Related Articles