Horoscop, 18 ianuarie 2015

horoscop

Previziunile astrale ale zilei 18 ianuarie:

Trigonul Marte-Venus încarcă negativ oamenii care suntmai pesimişti din fire. Este momentul să vă puneţi în valoare talentele şi aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate.

CAPRICORN – Dimineaţa aveţi sentimente contradictorii în ceea ce priveşte problemele profesionale şi de familie. După-amiază reuşiti să vă limpeziţi puţin gândurile şi petreceţi momente plăcute alături de persoana iubită. Nu promiteţi nimic dacă nu sunteţi sigur că puteţi să vă ţineti de cuvânt!

VĂRSĂTOR – Nu vă ambiţionaţi să vă rezolvaţi singur toate problemele. Nu judecaţi limpede şi vă este foarte greu să vă concentraţi. Sfaturile unei persoana mai în vârstă vă ajută să aplanaţi un conflict cu un partener de afaceri.

PEŞTI – Sunteţi energic şi aveţi dispoziţia necesară pentru a rezolva o problemă partenerială mai veche. S-ar putea să vă dezamagească un prieten în care aţi avut mare încredere. Vă sfătuim să nu puneţi la suflet.

BERBEC – Reuşiţi, în sfârşit, să rezolvaţi o problemă financiară. Este o zi favorabilă afacerilor şi aveţi ocazia să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă. De asemenea, este un moment bun pentru a vă ocupa de problemele persoanelor mai în vârstă din familie.

TAUR – Revine în actualitate o problemă sentimentală mai veche şi s-ar putea să vă dea starea emoţională peste cap. Gandiţi-vă bine înainte de a face acuzaţii! Nu acţionaţi sub impulsul momentului pentru că veţi greşi!

GEMENI – Sunteţi indispus din cauza că vi se termină concediul. Nu este cazul să vă faceţi griji, la locul de muncă sarciniile şi proiectele vă aşteaptă cu mult entuziasm. Ar fi bine să vă ocupaţi de problemele financiare mai întâi.

RAC – Astăzi sunteţi nevoit să vă ocupaţi de o problemă complicată la locul de muncă. Daca sunteţi prudent şi vă păstraţi calmul, veţi depăşi cu bine acest moment neplăcut. La capitolul sănătate staţi excelent.

LEU – O zi interesantă cu multe peripeţii se anunţă astăzi. Este posibil săluaţi o pauză şi împreună cu familia să plecaţi undeva unde există multă linişte. Iar din punct de vedere financiar nu aveţi nicio problemă, momentan!

FECIOARĂ – Reuşiţi, în sfârşit, să rezolvaţi o problemă financiară. Este o zi favorabilă afacerilor şi aveţi ocazia să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă. De asemenea, este un moment bun pentru a vă ocupa de problemele persoanelor mai în vârstă din familie.

BALANŢĂ – Munca depusă în ultima perioadă începe să dea roade pe plan financiar şi duce şi la îmbunătăţirea relaţiilor cu partenerii de afaceri. În dragoste nu aveţi probleme iar la capitolul sănătate totul este sub control.

SCORPION – Chiar dacă e duminică sunteţi obosit şi este cazul să acceptaţi ajutorul prietenilor. Sfaturile unei persoana mai în vârstă vă ajută să aplanaţi un conflict cu un partener de afaceri şi asta e bine

SĂGETĂTOR – Toate vin şi trec astăzi precum un fulger. Trebuie doar să fiţi atenţi la acei prieteni care vă bârfesc. La capitolul sănătate staţi destul de bine iar banii sunt pregătiţi să vină de unde nici nu vă aşteptaţi.

Cele mai citite

Related Articles