horoscop

Previziunile astrale ale zilei de 17 septembrie:

Trigonul Luna-Neptun energizează viaţa artistică şi sentimentală. Este momentul să vă puneţi în valoare talentele şi aveţi ocazia să trăiţi la intensitate mai mare viaţa sentimentală.

FECIOARĂ – Senzaţia de blocaj pe care veţi avea  când încercaţi să evaluaţi progresul profesional este firească, pentru că şi provocările  din ultima periodă au fost dificile. Trebuie să vă mobilizaţi pentru că altfel nu o să mai daţi randament.

BALANŢĂ-  Astăzi veţi analiza din toate unghiurile situaţiile pe care nu trebuie să le forţaţi, chiar dacă  nu vă veţi împăca  prea uşor cu sentimentul că există un obstacol. În schimb, ai ocazia să primeşti proiecte importante sau chiar să câştigi bani fără eforturi prea mari.
SCORPION-  O zi plină de imagini din trecut. Astăzi vă vin în minte cele mai frumoase perioade , amintiri şi cădeţi inevitabil în butoiul cu melancolie. Eşti mult mai sigur pe tine şi dispus să îţi asumi riscuri pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti.

 SĂGETĂTOR-  Trebuie să accepţi realitatea. Dacă te laşi cuprins de regrete, nu vei da randament. Mergi pe drumul pe care ţi l-ai ales pentru că mai este puţin până când visele tale se vor implini.La capitolul sănătate staţi excelent.

CAPRICORN –Indiferent cât de bine vă merge când este vorba de bani, nu şi problemele din sfera sufletească sunt la fel de strălucitoare.  De la o zi la alta simţiţi că pierdeţi controlul şi asta vă costă mult. Aşa că atenţie mare!

VĂRSĂTOR-  Sunteţi decişi să munciţi mult dar fără rezultate remarcabile. Trebuie totuşi să păstraţi un echilibru între cele două sfere, cea profesională şi cea personală.  Dacă primeşti oferte sau proiecte importante, nu ezita să le accepţi deoarece îti vor aduce numeroase beneficii financiare.

PEŞTI-  Voi veţi avea nevoie  de un scop clar pe care să îl urmaţi pas cu pas, mai ales în relaţiile cu cei dragi, fie că vreţi doar să îi ajutaţi să se pună mai bine în valoare, fie că doriţi să vă consolidaţi statutul în faţa celor care se îndoiesc de calităţile voastre de lider.

BERBEC – Ziua va începe pentru voi cu o sensibilitate accentuată să fie oare de la vremea rea din ultima perioadă? Cert este că astăzi veţi fi mult mai îngăduitori cu toţi cei din jur, inclusiv cu cei pe care îi ţineţi  la distanţă de câteva săptămâni.

TAUR- Azi veţi avea  mai multe opţiuni pentru a vă dezvolta profesional. În acelaşi timp vă veţi putea bucura  că s-au deschis mai multe uşi. O zi importantă pentru aceşti nativi, aducătoare de multe satisfacţii.

GEMENI – Melancolia vă poate strica planurile astăzi . Lăsaţi tristeţea la o parte pentru că nu e cazul să faceţi din ţânţar armăsar. Chiar şi cu această stare sunteţi dorinici să daţi o mână de ajutor oricui şi asta e foarte bine. În afaceri aveţi grijă pentru că sunteţi tentaţi să riscaţi toul pe o carte!

RAC- Spre voi vor veni mulţi în această zi de miercuri cu tot felul de probleme. Dacă aveţi o funcţie de conducere va trebui să-i ajutaţi. La capitolul sănătate ceva scârţâie şi nu este vorba de încheieturi, aşa că o vizită la doctor nu strică.

LEU- O zi interesantă cu multe peripeţii se anunţă astăzi. Nu va fi uşor dar trebuie să acceptaţi realitatea exact aşa cum se prezintă. La capitolul sănătate nu staţi prea bine dar se rezolvă şi asta cu  multă atenţie.