horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 16 septembrie:

Aspectele planetare de azi predispun la alegeri neinspirate, la schimbări de opinie, certuri şi nerăbdare. Există şi un risc mai mare de accidente. Ca să le evitaţi, pastraţi-vă calmul!

FECIOARĂ –Zi uşoară, cu puţină muncă şi plină de activităţi relaxante care nu fac altceva decât să vă bine dispună. Persoana iubită va este şi ea alături iar totul devine mai mult decât perfect.

BALANŢĂ –E cazul să arătaţi celor din jur care vă este adevărata valoare. Sunteţi foarte populari şi atrageţi privirile oriunde aţi merge. Tendinta de a vă asuma riscuri se manifestă în special în domeniul financiar.

SCORPION – Astăzi raţiunea nu funcţionează aşa cum vă doriţi. Apetitul vostru pentruo nouă afacere nu poate fi stăvilit. În rest staţi bine şi din punct de vedere financiar dar şi relaţional.

SĂGETATOR- Rutina generală se va destrăma pentru voi de propria nerăbdare. Sunt posibile situaţii inedite sau eliberarea din unele constrângeri. Si asta vă aduce o serie de beneficii, va veti convinge!

CAPRICORN –Micile schimbări se vor dovedi a fi adevărate cumpene în viaţa voastră. Sunt vizate aspecte legate bani şi carieră. Ramâne să decideţi dacă lăsaţi soarta să le rezolve sau vă ocupaţi personal de ele.

VĂRSĂTOR- Ar fi bine să nu fie pentru voi o surpriză de proporţii faptul că poate veţi fi puşi într-o situaţie inexplicabilă- un coleg sau un superior se va opune unor aprecieri la adresa voastră. Decât să vă supăraţi, mai bine vă vedeţi de treabă .

PEŞTI – La voi se va schimba ceva în casă sau în familie, într-un mod surprinzător, dar benefic. V-ar prinde bine să discutaţi cu cei apropiaţi despre grijile care vă frământă ca să nu mai tărăgănaţi atât de mult aceste probleme.

BERBEC – Voi vă aflaţi la un mic pas de a abandona un proiect început cu mult entuziasm. S-ar putea sa aveţi parte de o zi dificilă, cu numeroase probleme de rezolvat la locul de muncă. În privinţa relaţiilor parteneriale, vă recomandăm să daţi dovadă de diplomaţie.

TAUR –Voi veti fi dominaţi de dorinţa de a evada din peisajul cotidian. Vă atrag călătoriile, distractia si ieşirile. Căutati compania celor la fel de energici ca şi voi. Si asta e bine…doar că nu uitaţi că e deabia marţi !

GEMENI –Capacitatea voastră de a lua decizii practice este pusă la încercare astăzi. Mai mult decât atât, în prima parte a zilei, aveţi tendinţa să le căutaţi tuturor nod în papură. Seara petreceţi momente plăcute alături de partenerul de viaţă. S-ar putea să vi se confirme plecarea într-o călătorie lungă.

RAC– Ziua vă poate aduce tot felul de surprize de la prieteni. Aflaţi lucruri noi, primiţi invitaţii sau doar descoperiţi destinaţii posibile pe care aţi vrea să le vizitaţi în această după- amiză de marţi asta în cazul în care sunteţi încă în concediu.

LEU – O nouă şansă se arată în relaţia cu partenerii importanţi sau poate chiar în cea de suflet. Este nevoie de mult curaj şi de maximă sinceritate pentru a ieşi basma curată. La capitolul sănătate staţi bine.