Horoscop, 16 ianuarie 2015

horoscop

Previziunile astrale ale zilei de 16 ianuarie :

Cuadratura Lunii cu Neptun ar trebui să determine amplificarea energiilor fizice şi afective. Dar se poate întâmpla şi să apară stări de indispoziţie, de confuzie sau tendinţa de a fi grosolan.

CAPRICORN – Dimineaţa aveţi de făcut câteva drumuri scurte în interes personal. Vă recomandăm să fiţi foarte atent cu banii şi cu documentele, sa nu le uitaţi pe undeva, pentru că aveţi această tendinţă de a vă uita lucrurile. Iar pe plan personal evitati discuţiile în contradictoriu cu persoana iubita!

VĂRSĂTOR – Vă indispun destul de tare pierderile pe care le-aţi suferit cu o afacere nerentabilă. Traversaţi o perioadă în care credeţi că toţi vă sunt împotrivă şi că nu vă iese nimic. Nu fiţi pesimist în curând va fi mai bine!

PEŞTI – S-ar putea să nu vă ajungă banii pentru ceea ce v-aţi propus. Decât să regretaţi mai târziu, mai bine rugaţi un prieten să vă împrumute! Atenţie, nervozitatea cauzată de problemele financiare poate să vă creeze probleme la serviciu.

BERBEC – Dimineaţa primiţi o veste bună de la o rudă din altă localitate. Sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli neprevăzute, peste posibilităţile voastre. Nu vă faceţi griji! Şefii vă ajută să treceţi peste această perioadă mai dificilă.

TAUR – S-ar putea să vă supăraţi pe un prieten care nu vă returnează un împrumut. Nu vă ambalaţi, s-ar putea să nu o facă intenţionat! Vă recomandăm să aveţi răbdare şi să fiţi înţelegător cu cei din jur. În schimb cu sănătatea staţi excelent.

GEMENI – Relaţiile sentimentale se pot tensiona si mai mult din cauza discuţiilor în contradictoriu.Vă recomandăm să fiţi mai atent cum vorbiţi. La nervi, este posibil să rostiţi cuvinte grele. Din punct de vedere financiar vă reveniţi spectaculos.

RAC –Ar fi bine să vă rezolvaţi problemele importante dimineaţa, când sunteţi mai energic. După-amiază, s-ar putea să fiţi dezamăgit de o anumită situaţie. Pe plan sentimental, traversaţi o perioadă favorabilă.

LEU – Relaţiile sociale ar putea fi afectate de o deziluzie pe plan sentimental. Nu refuzaţi comunicarea cu cei din jur şi exprimaţi-vă clar, pentru a evita neînţelegerile! Vă recomandăm să nu mai fiţi atât de orgolios pentru că riscaţi să rămâneţi fără prieteni.

FECIOARĂ –Astăzi mai mult decât oricând, aveţi tendinţa să criticaţi pe toata lumea. Vă sfătuim să nu exageraţi, pentru că este posibil să jigniţi o persoană mai în vârstă din familie. După-amiază plecaţi într-o vizită la prieteni, unde vă simţiti foarte bine.

BALANŢĂ – Totul pare să vă meargă perfect şi nimic nu vă poate indispune. Sunteţi nerăbdător să vă exprimaţi şi să acţionaţi. Vă sfătuim să nu vă grăbiţi, pentru că riscaţi să faceţi gafe regretabile. După-amiază este posibil să deveniţi capricios şi să vă luaţi la ceartă cu persoană iubită.

SCORPION – Sunteţi decis să faceţi schimbări radicale în privinţa relaţiilor sentimentale. Planurile pe care vi le-aţi făcut pentru azi au mari şanse de reuşită, dar trebuie să aveţi răbdare. Ascultaţi-vă intuiţia!

SĂGETĂTOR – Aveţi ocazia să rezolvaţi o problema financiară care vă stresa de câteva zile. Este o zi bună pentru consolidarea prieteniilor şi întâlniri cu persoane importante. Aveţi şi şanse de câştig , bani mulţi vă vor intra astăzi în cont.

Cele mai citite

Related Articles