Horoscop 15 martie 2014

 

horoscop_714454a9e6

Previziunile astrologice generale ale zilei de 15 martie:

Opoziţia Lunii cu Neptun predispune la dificultăţi de comunicare. Nu insistaţi prin lungi explicaţii! Riscaţi să fiţi jignit sau luat peste picior.

Pesti -Pentru voi veştile bune vin astăzi de la persoane aflate la distanţă mare în spaţiu sau superioare vouă din punct de vedere ierarhic. Aţi putea rezolva o problemă esenţială pentru viitorul vostru în carieră.

Berbec -Contextul astral al zilei  indică o posibilă victorie împotriva unor adversari, dar nu puteţi vorbi despre ea şi nici nu vă puteţi  bucura pe deplin. Există limite în activitatea voastră profesională pe care nu le puteţi încălca.

Taur- O ofertă de colaborare sau de  parteneriat pe care aţi refuzat-o în urmă cu puţină vreme revine în forţă, dar nu prea vă convinge nici de această dată. Puneţi în balanţă tot ce este cu plus şi minus şi  apoi decideţi.

Gemeni -acest sfârşit de săptămână continuă pentru voi cu o descătuşare a dorinţelor care vă  poate complica sau clarifica statutul profesional. Priviţi  totul cu alţi ochi, ceea ce vă remontează psihic.

Rac- Ziua aceasta vă oferă posibilitatea  de a pune în practică o dorinţă mai veche, în special în domeniul educaţional. E o pasiune a voastră pe care vreţi să o transformaţi în ocupaţie permanentă.

Leu – A sosit momentul prielnic să recuperaţi  încrederea unei persoane  importante, ba chiar să deschideţi un subiect delicat şi să vă lămuriţi într-o problemă care vă apasă. Este esenţial să nu vă grăbiţi să trageţi concluzii.

Fecioara – Se vede de la o poştă că puneţi suflet în tot ce faceţi, că sunteţi susţinuţi de pe margine, semn că vă îndreptaţi spre un ţel din care veţi avea numai de câştigat.

Balanţă -Vă simţiţi mai bine în propria piele, chiar dacă lucrurile nu merg aşa cum vreţi. Vă  apropiaţi foarte mult de persoane care v-ar putea sprijini ca să depăşiţi probleme cu adevărat dificile.

Scorpion-  O şansă pe care o credeaţi pierdută într-o relaţie sentimentală revine, spre surprinderea voastră, dar nu mai este la fel de luminoasă. Trebuie să fiţi cu capul pe umeri şi să nu apelaţi la amintiri.

Sagetator – Astrele vin  cu o soluţie care nu este  deloc nouă pentru o problemă din familie. Vi s-a mai propus acest lucru mai demulţ dar atunci aţi refuzat categoric să oferiţi vreo şansă de reuşită.

Capricorn – Voi trebuie să ştiţi că nu trebuie să vă avântaţi în proiecte mult prea îndepărtate în timp şi prea elaborate. Adoptaţi mai bine politica paşilor mărunţi, dar siguri.

Varsator – E bine să fiţi atenţi la ce semnaţi şi la ce negociaţi azi. Deşi ceea ce vi se propune pare în ordine, există undeva un viciu ascuns care vă poate plasa într-un real dezavantaj.

De același autor

Related Articles