Horoscop 15 iunie 2015

horoscop

Previziunile astrale pentru 15 iunie:

Opozitia Lunii cu Saturn poate aduce tot felul de obstacole, intarzieri, dificultati materiale, frustrari, responsabilitati si munci dificile. Cel mai bine ar fi sa va retrageti si sa va odihniti, asteptand sa treaca aceste predispozitii. Daca nu va temeti, s-ar putea sa constatati ca ele pot fi invinse usor. Este o sansa de a invata lectia curajului in fata sortii.

Gemenii- încearcă să rezolve cât mai multe probleme, însă nu au deloc spor și nici inspirație se vede cu ochiul liber. Chiar dacă weekendul tocmai s-a încheiat, cei născuți în această zodie sunt obosiți și fără chef de muncă.

Racii- au o zi perfectă pentru finalizarea unor proiecte personale sau profesionale. Au energie și par să fi depășit problemele de sănătate din ultima vreme. Cheltuielile sunt, însă, în continuare, foarte mari. Un motiv de îngrijorare cam aşa ceva.

Leii- sunt carismatici și foarte voioși. Vara la priește și folosesc energia suplimentară în scopuri mai mult decât folositoare. E nevoie, însă, și de puțină îndrumare, iar părinții se vor dovedi de mare ajutor trebuie doar să apelaţi la ei.

Fecioarele- au petrecut atât de multă vreme făcându-și griji încât au uitat să se relaxeze. Optimismul poate reveni în viața celor născuți în această zodie doar dacă învață să îi asculte pe cei din jur dar nu oricum ci cu multă atenţie.

Balanțele- sunt suspicioase și pun sub semnul întrebării numeroase lucruri pe care le considerau drept certitudini. Au noroc la bani, însă nici măcar asta nu le aduce zâmbetul pe buze. O zi îngrozitoare.

Scorpionii- încep marea migrație. Mulți dintre nativii acestei zodii sunt cu gândul la vacanță, iar o parte dintre ei a început deja să își pună planurile în practică. După câteva peripeții, aceștia primesc, însă, o lovitură serioasă.

Săgetătorii- încearcă să se răcorească și să stea departe de caniculă, însă nu doar căldura pare să le dea azi bătăi de cap, ci și norocul, care nu e deloc de partea lor. Probleme care păreau a fi ușor de rezolvat se transformă în mari dileme.

Capricornii- încep o nouă aventură. Fie că e vorba de un nou loc de muncă, de o vacanță sau de o nouă abordare a vieții, nativii acestei zodii sunt foarte agitați azi și vor să facă o impresie bună. Vor reuși!

Vărsătorii- dau azi dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi. Nativii acestei zodii lăsă lucrurile să se liniștească și își aleg cele mai bune momente pentru a transmite ce au pe suflet aşa că trebui urmăriţi cu multă atenţie.

Peștii- își țin prietenii aproape azi, așteptând vești bune din partea acestora. Vor fi parțial dezamăgiți de situațiile care apar la locul de muncă, însă reușesc să își păstreze buna dispoziție până seara, când își petrec timpul cu un hobby.

Berbecii- încearcă să își rezolve problemele din familie, însă procesul este greoi. Se întrevede o călătorie de afaceri, în urma căreia vor câștiga mulți bani, dar și câteva cheltuieli neașteptate, care mai reduc din bugetul familie.

Taurii- vorbesc foarte mult și, în unele cazuri, fără rost. Exagerează cu scoaterea în evidenţă a unor detalii personale, care stârnesc apoi tot felul de brâfe urâte. Nici că le pasă nativilor acestei zodii, care se simt extraordinar azi.

De același autor

Related Articles