Horoscop, 15 ianuarie 2015

horoscop

Previziunile astrale ale zilei de 15 ianuarie :

Cuadratura planetelor Marte şi Saturn poate să inducă o stare de tensiune generală, însoţită de diverse dificultăţi. Este recomandabil să amânaţi problemele importante, pentru că riscaţi să nu le rezolvaţi cum trebuie.

CAPRICORN – După o perioadă de dezamăgiri, astăzi sunteţi plăcut surprins de succese nesperate în domeniul financiar. Ideile voastre ingenioase contribuie la finalizarea unei lucrari importante la locul de muncă. Vă recomandam, însă, să nu refuzaţi cooperarea cu colegii de serviciu.

VĂRSĂTOR – În prima parte a zilei vă ocupaţi de rezolvarea unei probleme financiare de care depinde reuşita unei afaceri. Pentru aceasta, sunteţi nevoit să plecaţi într-o scurtă delegaţie în afara localităţii. Eforturile vă vor fi răsplătite din plin şi vă veţi recupera cheltuielile în scurt timp.

PEŞTI – Începeţi să vă redresaţi financiar. Se pare că primiţi o primă, ca recompensă pentru finalizarea unei lucrari importante. Dacă va întrebaţi ce ar fi mai bine să faceţi cu banii, iată o sugestie: astăzi sunt favorizate investiţiile pe termen lung.

BERBEC – În cursul dimineţii un membru al familiei ia o hotarare, în urma căreia sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul. Un prieten vă solicită sprijinul într-o problemă de sănătate si ar fi bine sa acceptaţi fără nici o ezitare. În partea a doua a zilei vă ocupaţi de o problemă financiară.

TAUR – Sunteţi anunţat că veţi pleca într-o călătorie în interes de serviciu. Această veste vă cam încurcă planurile, dar puteţi fi optimist: călătoria va determina schimbări benefice în relaţiile sentimentale. La capitolul sănătate staţi excellent.

GEMENI – Zi bună pentru aceşti native, puteţi aborda probleme importante din domeniul afacerilor şi sunteţi capabil să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă. Aveţi ocazia să rezolvaţi probleme financiare. Comunicarea cu prietenii şi cu partenerul de viaţă este foarte bună.

RAC – Sunteţi foarte activ şi sociabil, ceea ce favorizează relaţiile de colaborare. Se pare că aveţi prbleme sentimentale, dar optimismul vostru este mai puternic. Pe plan profesional şi din punctul de vedere al sănătăţii nu aveţi nici un motiv de îngrijorare.

LEU – Se anunţă un succes remarcabil într-o afacere, însoţit de un câştig substanţial. În partea a doua a zilei, vi se propune o colaborare. Cu prilejul unei calatorii în interes personal, s-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană importantă care vă poate deveni partener de afaceri.

FECIOARĂ – Sunt favorizate relaţiile de colaborare. Toate activităţile începute azi au mari şanse de reuşită. Aveţi succes în afaceri şi puteţi rezolva problemele financiare ale familiei. Evitaţi speculaţiile de orice fel!

BALANŢĂ – Au loc schimbări benefice în viaţa voastră, atât pe plan profesional, cât şi social. Metodele pe care le aplicaţi, deşi nu sunt pe placul tuturor, vă ajută să vă îndepliniţi obiectivele. Petreceţi după-amiază împreună cu prietenii. Vă sfătuim să nu neglijaţi familia.

SCORPION – Sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună şi colaboraţi excelent cu persoanele din anturaj. Aveţi succes în toate activităţile legate de familie şi cămin. Vă sfătuim să ţineţi cont de părerile partenerului de viaţă.

SĂGETĂTOR – Aveţi parte de un succes neaşteptat pe plan social şi financiar. Nu pierdeţi momentul favorabil, dar nici nu forţaţi nota! După-amiază plecaţi într-o deplasare neplanificată. Se pare ca este o călătorie în interes personal, care vă poate aduce beneficii materiale substanţiale. Aveţi grijă de acte!

Cele mai citite

Related Articles