Horoscop 15 august 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 15 august:

Sextilul planetelor Pluton şi Marte aduce energii pozitive, în special pentru sănătate, autoritate ţi incredere în forţele proprii. Problemele dificile, îndelung amânate, sunt mai uţor de rezolvat acum.

LEU- Dacă vă aflaţi în faţa unei dileme sentimentale şi sunteţi nevoit să luaţi o hotărâre, acum este momentul. Aveţi ocazia să puneţi în aplicare planuri mai vechi şi să vă ocupaţi de probleme de sănătate minore, dar care pot evolua. Munca din ultima perioadă îşi arată roadele.

FECIOARĂ-Vă sfătuim să ţineţi cont şi de părerile colegilor şi, mai ales, de posibilităţile lor financiare. După-amiază s-ar putea să aveţi o discuţie aprinsă cu o rudă mai în vârstă, dar reşiţi să lamuriţi toate neînâelegerile.

BALANŢĂ-Aveti o zi încărcată. Sunteţi, însă, destul de energic pentru a face faţă tuturor problemelor. S-ar putea să întâmpinaţi câteva obstacolele, în special de natură materială. Vă recomandăm să nu faceţi nici un fel de speculaţii.

SCORPION– Se anunţă schimbări importante în viaţa dumneavoastră, mai ales pe plan social ţi sentimental. Este o zi bună pentru consolidarea prietenilor şi pentru a încheia parteneriate şi asocieri. Reuşiţi să îi cuceriţi pe cei din jur.

SĂGETĂTOR-Mari şanse de reuşită într-o călătorie scurtă, în interes de familie. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă, mai ales că după-amiază aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche. Pe plan financiar, nici un motiv de îngrijorare.

CAPRICORN-Este momentul să vă ocupaţi de problemele materiale. Azi aveţi posibilitatea să le rezolvaţi. Nu este exclus să vi se propună o afacere. Spre seară sunteţi invitat împreună cu partenerul de viaţă la o petrecere la rude. Nu neglijaţi odihna!

VĂRSĂTOR-Aveţi multă energie şi reuşiţi să finalizaţi tot ce v-aţi propus. S-ar putea să fiţi promovat sau să vi se propună un nou loc de muncă, mai bine plătit. Relaţiile cu persoana iubita sunt puţin tensionate, dar situaţia revine la normal spre seară, la o întâlnire cu prietenii.
PEŞTI-Vă pregătiţi pentru un eveniment important în familie, probabil o aniversare. Dacă vă indispune o rudă din partea partenerului de viaţă, păstraţi-vă calmul! Mai tarziu, veţi constata că a avut dreptate. Spre seară, atmosfera se destinde şi vă simţiţi foarte bine.

BERBEC-Dimineaţa vă bucuraţi că un prieten reuşeşte să vă înapoieze o datorie mai veche. Este o zi favorabilă planurilor de viitor, întâlnirilor cu prietenii şi comunicării. Va puteţi baza pe intuiţie.

TAUR-După o perioadă mai proastă pe plan sentimental, se pare ca norocul vă surâde din nou. Faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, care vă cucereşte inima. Vă sfatuim să nu neglijaţi odihna, pentru că riscaţi să aveţi probleme de sănătate.

GEMENI-Relaţiile cu cei din jur sunt excelente, mai ales în a doua parte a zilei. Vă face plăcere să reîntâlniţi un prieten vechi. Sunt şanse să rezolvaţi o problemă legată de casă, dar vă recomandăm să nu neglijaţi dorinţele partenerului de viaţă.

RAC-Sunteţi într-o formă intelectuală excelentă. Vă sfătuim să nu refuzaţi dialogul şi să le împărtăşiţi celor apropiaţi din experienţa voastră. S-ar putea să suferiţi o deziluzie pe plan sentimental. Vă sfătuim să nu vă lăsaţi demoralizat. Nu uitaţi că aveţi şi prieteni adevăraţi!

Cele mai citite

Related Articles