Horoscop 14 iulie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 14 iulie:

Trigonul Lunii cu Venus sporeşte importanţa iubirii, a nobleţei sufleteşti şi aduce sufletul pe primul plan. Astăzi sunt şanse mari să predomine gesturile frumoase.

 RAC –E început de săptămână iar încrederea în propria persoană este la un nivel ridicat, ceea ce atrage priviri asupra voastră. Astăzi este ideal dacă nu luaţi decizii pripite sub impulsul unei stări euforice.

LEU– Emoţiile care vă domină indică concentrare asupra carierei în care simtiţi că uneori sunteţi traşi inapoi de diferite obstacole. O abordare sistematică a acestui aspect este o necesitate, dacă vreţi să obtineţi ceva palpabil. Trebuie să realizaţi că nu puteţi avea totul sub control.

FECIOARĂ– Astăzi veţi fi marcaţi de ezitare si dacă încercaţi să puneţi lucrurile cap la cap se vor pierdepe drum. Intuiţia învinge şi dacă vă veţi lăsa purtaţi de val veţi ajunge mai departe decât vă puteţi imagina, au grijă astrele de acest aspect.

BALANŢĂ– S-ar putea să simţiţi că viaţa vă este dată peste cap de anumite situaţii, informaţii şi invitaţii neaşteptate, care vă vor deruta, pe moment. Căutaţi refugiul chiar în interiorul vostru şi veţi afla răspunsurile corecte la toate întrebările ce vă macină.

SCORPION– Este foarte posibil azi să primiţi o informaţie care să vă bucure, dar care să se dovedească a fi doar un zvon nefondat. Veţi intra în contact cu multă lume care vă furnizează tot felul de date, însă nu sunt cele aşteptate de voi.

SĂGETATOR– Astrele nu vor fi foarte darnice cu voi şi vă pregătesc un început de săptămână destul de bizar. Bine ar fi să cântăriţi totul prudent şi să nu puneţi multă bază pe noile cunoştinţe care promit mult şi vor să câştige teren în faţa voastră.

CAPRICORN– Tot ce faceţi azi, spuneţi sau decideţi are consecinţe directe asupra imaginii în plan personal şi pot fi afectate serios unele relaţii, mai ales cele atinse deja de o oarecare suspiciune.

VĂRSĂTOR– Reuşita acestei zile depinde de capacitatea voastră de concentrare. Deşi nu prea aveţi chef de muncă veţi găsi persone care să vă mobilizeze pentru a da randament în acţiunile pe care le veţi desfăşura astăzi. În rest nu veţi avea parte de monotonies au surprize neplăcute.

PEŞTI- Vor fi situaţii agitate în următoarea perioadă şi cel mai bun lucru pe care îl puteţi face este să vă protejaţi prin metodele deja cunoscute de auto-apărare. Pot să apară elemente noi ce vă reconfigurează planurile de viitor îndrăzneţe.

BERBEC– Unele şanse de câştig din surse neaşteptate sau o mână de ajutor vă pot face să simţiţi că viaţa e frumosă . Nu încercaţi prea mult sădramatizaţi sau să jucaţi rolul victimei. Câteodată lucrurile decurg de la sine si se aşează la locul potrivit.

TAUR–Zi bună pentru aceşti nativi.Aveţi mult spor şi totul decurge conform aşteptărilor. Familia vă este aproape, prietenii vă sprijină şi ei, ce mai un echilibru perfect. Doar banii vă lipsesc dar aveţi răbdare vor veni într-o bună zi!

GEMENI- Timpul pe care l-aţi alocat unei călătorii va expira dacă nu plecaţi acum. O mică pauză nu strică, pentru ca sunteţi din ce în ce mai extenuaţi şi nu vă simţiţi tocmai în largul vostru. Luaţi atitudine şi nu vă mai neglijaţi!

Cele mai citite

Related Articles