Horoscop, 14 ianuarie 2015

horoscop

Previziunile astrale ale zilei de 14 ianuarie :

Sextilul Mercur-Uranus poate aduce schimbări interesante, majoritatea în bine și cu deschidere spre nou. Aşadar, dacă aveţi idei mai neobişnuite, puteţi îndrăzni să le puneţi în aplicare.

CAPRICORN – S-ar putea să aveţi o neînţelegere cu prietenii. Vă sfătuim să vă temperaţi agresivitate pentru că riscaţi să-i speriaţi pe cei din jur. După-amiază aveţi o stare de spirit mai bună şi sunt şanse să petreceţi clipe romantice împreună cu partenerul de viaţă.

VĂRSĂTOR – S-ar părea că nu aveţi spor la nimic. Ce-i drept astăzi vă cam lipseşte simţul practic.Vă sfătuim sa nu forţaţi lucrurile. Încercaţi să vă destindeţi! Dacă v-aţi planificat un concediu vă recomandăm să plecaţi cât mai repede. Lăsaţi comoditatea şi nu vă eschivaţi!

PEŞTI – Un telefon de la o rudă apropiată vă schimbă programul: trebuie să plecaţi într-o călătorie. S-ar putea să aflaţi ca s-a îmbolnăvit o persoană la care ţineţi foarte mult. Vă sfătuim să vă verificaţi bagajele de doua ori pentru că riscaţi să uitaţi acasă lucruri importante.

BERBEC – Confuzia şi sensibilitatea exagerată din prima parte a zilei vă pot afecta relaţiile cu familia, mai ales că sunt şanse să nu îi înţelegeţi corect.Vă recomandăm să amânați deciziile importante, cu implicaţii serioase în activitatea profesională sau în afaceri.

TAUR – S-ar putea să fiţi irascibil, pentru că nu reuşiţi să terminaţi la timp o lucrare importantă. Ar fi bine să nu vă mai chinuiţi astăzi, pentru că vă lipseşte simţul practic. Se pare că oboseala acumulată vă afectează capacitatea de concentrare.Vă sfătuim să vă relaxaţi şi să vă petreceţi timpul liber alături de persoana iubita.

GEMENI – Relaţiile cu persoana iubita sunt foarte bune şi aveţi ocazia să petreceţi împreună momente romantice, poate într-o excursie.
Nu este exclus să cumpăraţi un obiect de valoare, necesar pentru cămin.
Vă recomandăm să nu va implicaţi în activităţi delicate, pentru ca s-ar putea să nu obţineți rezultatele scontate.

RAC – Dimineaţa sunteţi din cale afară de sensibil, nu vă puteţi concentra şi este posibil sa nu luaţi cele mai bune decizii. Ar fi bine să evitaţi investiţiile, afacerile şi să nu va implicaţi în activităţi care vă solicită prea mult.
LEU – Sunteți indispus pentru că nu staţi prea bine cu banii. Nu este momentul să luaţi decizii importante. Vă recomandăm să evitaţi întâlnirile de afaceri sau cu prietenii. Nu sunteţi în formă şi riscaţi să stricaţi toate relaţiile cu cei din jur.

FECIOARĂ – Dimineaţa sunteţi marcat de confuzie. Nu vreţi să vedeţi pe nimeni, vă închideţi în casă şi spuneţi nu socializării. Dacă vi se propune sa va asociaţi într-o afacere sau sa începeți o colaborare, vă sfătuim să nu vă grăbiţi în starea în care sunteţi.

BALANŢĂ – Se pare ca nu sunteţi în cea mai buna formă, nici fizica, nici intelectuală. Ar fi bine să evitaţi discuţiile cu o persoana mai în vârsta, care încearcă să îşi impună punctul de vedere într-o chestiune de afaceri.
Înarmaţi-vă cu multă răbdare!

SCORPION – Dimineaţa s-ar putea să intervină ceva neprevazut şi să fiţi nevoit sa va schimbaţi programul. Faceţi cunoştinţă cu o persoană importantă. Nu este exclus sa vă petreceţi seara împreună cu persoana respectiva.

SĂGETĂTOR- Se pare ca aveţi probleme de sănătate din cauza surmenajului. Vă sfătuim să munciţi mai puţin şi să acordaţi mai mult timp odihnei. Spre seara, s-ar putea ca un prieten să vă invite la o petrecere. Profitaţi de ocazie, dar aveți grija să evitaţi excesele!

Cele mai citite

Related Articles