HOROSCOP 14 februarie 2015

horoscop

Cuadratura planetei Neptun cu Luna favorizează romantismul şi sensibilitatea, dar aduce confuzie şi atrofiază simţul practic. Este recomandabil să vă ocupaăi mai mult de problemele sufleteşti decât de cele materiale. Încercaţi să amânaţi deciziile importante!

VĂRSĂTOR -Pentru voi a venit timpul să vă decideţi asupra ritmului în care vă derulati viaţa, fie alert, fie mai domol. O listă cu avantaje şi dezavantaje vă va ajuta să luaţi decizia corectă aşa că apucaţi-vă de scris.

PEŞTI – va fi o zi a concluziilor, astăzi vă daţi seama că aţi amânat prea mult momentul în care trebuie să trageţi linie. Veţi păşi pe o cale pe care până acum o credeaţi închisă aşa că tot răul e înspre bine.

BERBEC – O persoană din anturaj vă aduce la cunoţtinţă o veste care vă pune pe gânduri. Un program echilibrat vă va ajuta să faceţi faţă provocărilor din această zi. Nu daţi curs unor discuţii fără sens, dac doriţi să aveţi o seară liniştită.

TAUR – Situaţia sentimentală vi se va îmbunătăţi într-o oarecare măsură dacă veţi da dovadă de un plus de înţelegere. Nevoia de stabilitate în plan afectiv vă poate face să luaţi decizii care se vor dovedi în scurt timp constructive.

GEMENI – Dacă sunteţi epuzaţi, este cazul să vă odihniţi, dacă nu vreţi să clacaţi. E o idee bună să daţi frau liber copilului din voi, pentru a spulbera monotonia. Din punct de vedere financiar staţi excelent, doar sănătatea e cam şubredă.

RAC – Trebuie să vă acomodaţi cu ideea că pur şi simplu, e o perioadă în care nu puteţi fi înaintea tuturor. Faptul că sunteţi mereu în căutarea idealului vă provoacă suferintă în plan emoţional, amplificată de problemele din familie.

LEU – Astăzi veţi fi capabili să vă evaluaţi mult mai profund nevoile emoţionale. Sunteţi dispuşi să renunţaţi la persoanele superficiale, care vi-au adus doar suferinţă. Din punct de vedere financiar ar fi cazul să luaţi o decizie serioasă pentru că nu staţi deloc bine la acest capitol.

FECIOARA – La serviciu este posibil să aveţi parte de un succes mai puţin aşteptat. Unul din proiectele mai vechi ar putea fi pus în practică datorită sprijinului pe care îl veţi primi de la un superior. Este de preferat să nu apelaţi la unii dintre colegi.

BALANŢA -Starea generală va fi bună şi acest lucru vă va permite să faceţi faţă oricăror activităţi. N-ar fi exclus ca partenerul de viaţă să aibă unele controverse cu rudele apropiate şi ar fi bine să-i temperaţi pornirile impulsive.

SCORPION – Ar fi bine să vă puneţi în ordine priorităţile şi să nu vă ocupaţi de mai multe probleme în acelaşi timp. Veţi dori mai multă stabilitate în viaţa sentimentală, dar nu va fi atât de uşor să ajungeţi la acest deziderat.

SĂGETATOR– Sunteţi dornici să vă implicaţi în activităţi noi. Din păcate aveţi tendinţa de a vă încărca prea mult agenda de lucru şi aceasta poate genera multă oboseală. Puteţi avea încredere în judecata voastră care nu numai o dată v-a scos din situaţii dificile.

CAPRICORN – Lipsa de respect a unui prieten vă va face să preferaţi să puneţi capăt acestei relaţii, chiar dacă durează de ceva vreme. Din punct de vedere financiar situaţia este sub control.

De același autor

Related Articles