Horoscop, 13 ianuarie 2014

horoscop

Previziunile astrale ale zilei de 13 ianuarie :

Sextilul planetelor Venus și Uranus favorizează viața artistică și sentimentală. De asemenea, poate să provoace schimbări importante în viața sentimentală. Așadar, se anunță o zi a iubirii și a artelor. Profitați de ea, pentru a va înnobila sufletul!

CAPRICORN – Vă enervați pentru că nu reușiți să vă înțelegeți cu un partener de afaceri. Vă sfătuim să amânați întâlnirile importante. Nu este exclus să faceți vreo gafă. Spre seară, s-ar putea să vă viziteze o rudă.

VĂRSĂTOR – Deveniți irascibil din cauza atmosferei tensionate. Evitați certurile, pentru că se poate ajunge ușor la un scandal în toată regula!
După-amiază reușiți, cu ajutorul partenerului de viață, să terminați o lucrare în casă, începută acum câteva zile, iar asta vă mai linişteşte.

PEŞTI – S-ar putea să nu vă ajungă banii pentru ceea ce v-ați propus. Decât să regretați mai târziu, mai bine rugați un prieten să vă împrumute!
După-amiază aveți ocazia să începeți o colaborare. Vă recomandăm să faceți tot posibilul să nu o ratați.

BERBEC – Se pare că sunteți nervos din cauza unor neîntelegeri în familie. Vă sfătuim să fiți mai flexibil. Spre seară, reușiți să vp calmași și să vedeți lucrurile altfel. Odihniți-vă mai mult!

TAUR – Aveți impresia că nu vă întelege nimeni și că partenerul de viață nu vă apreciază eforturile așa cum s-ar cuveni. Fiți prudent și diplomat, altfel riscați să deteriorați relațiile! Un prieten vă ajută să vă clarificați sentimentele contradictorii și vă redă încrederea în viitor.

GEMENI – Vă întelegeți excelent cu partenerul de viață. În ciuda faptului că nu stați prea bine cu banii, faceți împreună proiecte indrăznețe. Evitați întâlnirile cu prietenii! Există riscul să apară divergențe care pot degenera într-o ceartă.Vă sfătuim să nu vă uitați promisiunile.

RAC – Țineți cont de intuiție și amânati orice călătorie, oricât ar fi de importantă! La serviciu, nu este exclus ca tensiunile acumulate în timp să explodeze și să vă treziți în mijlocul unui conflict.Vă sfătuim să nu mergeți la petreceri sau în vizite. Aveți nevoie de mai multă odihnă.

LEU – Nu este momentul să începeți activități noi, pentru ca puteți întâmpina dificultăți. Aveți de făcut mai multe drumuri care vă încurcă planurile. Ar fi bine să vă limitați la activități simple, care nu riscă să vă dea bătăi de cap.

FECIOARĂ – Aveți de rezolvat o mulțime de probleme, atât pentru casă, cât și în afaceri. Vă descurcați excelent, pentru că sunteți într-o formă de zile mari. Dificultăți puteți avea doar pe plan financiar, însă mici și, oricum, vă ajuta un prieten.

BALANŢĂ – Dimineață s-ar putea să ratați o întâlnire importantă și să vă enervați. Păstrați-vă calmul, dacă nu vreți să ajungeți într-o situație neplăcută! Ar fi bine să vă concentrați la ce aveți de terminat și să nu refuzați ajutorul unei persoane mai în vârstă.

SCORPION – Sunteți pus pe treabă și vreți să rezolvați mai multe probleme în același timp. Nerăbdarea vă face să deveniți agitat.
Vă recomandăm să vă stabiliți clar prioritățile. Nu vă amestecați în problemele altora!

SĂGETĂTOR – S-ar putea să vă certați cu partenerul de viață din cauza banilor. Înainte de a-i reproșa ceva, gânditi-vă dacă nu cumva exagerați!
Vă sfătuim să nu faceți eforturi mari. Odihniți-vă mai mult și incercați să fiți mai optimist!

Cele mai citite

Related Articles