horoscop

Trigonul planetelor Marte si Neptun va confera optimism si sanse mari de reusita in toate domeniile de activitate. Atentie, insa: sansa trebuie ajutata. Nu uitati ca planetele doar predispun!

RAC-Sunteţi în forma şi este momentul să începeţi noi activităţi în cămin. Partenerul de viaţă vă sprijină, iar o ruda mai în vârstă este dispusă să vă ajute cu niste bani pentru ca datoriile s-au acumulat in ultima perioada.

LEU- Aţi decis să vă ocupaţi de problemele căminului. Un bărbat mai în vârstă din familie vă oferă ajutorul, dar încearcă să vă convingă că nu faceţi bine. Nu disperati, ascultati-va instinctul si veti lua cea mai bunadecizie.

FECIOARĂ-Se pare că sunteţi preocupat de un schimb de locuinţe sau doriţi să cumpăraţi o casa. Ar fi bine să ţineţi cont de posibilităţile financiare reale nu sa va imprumutati de la rude de la prieteni, nu e o solutie.

BALANŢĂ- O afacere demarată de curând începesă vă aducă beneficii serioase. Evitaţi speculaţiile şi acţiunile la limita legii, ca să nu intraţi în conflict cu autorităţile. Din punct de vedere financiar puteti primi un ajutor de la cine nu va asteptati.

SCORPION-Sunteţi creativ şi ingenios, calităţi pe care ar fi bine să le folosiţi pentru a porni o afacere. În cazul în care nu vă ajung banii, cereţi un împrumut de la o rudă mai înstărită. La capitolul sanatate un control medical nu v-ar strica.

SĂGETĂTOR- Primiţi un ajutor financiar nesperat şi reuşiţi săîncepeţi o activitate laborioasă. Încercaţi să vă abţineţi de la speculaţii, pentru că riscaţi să pierdeţi toti banii. La capitolul dragoste aveti ceva mai mult noroc.

CAPRICORN- O persoană pe care o cunoaşteţi întâmplător vă dezvăluie câteva din secretele sale de afaceri şi vă stimulează să porniţi o mică afacere. Lasati-vapurtat de val si o sa reusiti sa va indepliniti toate dorintele.

VĂRSĂTOR- Este foarte posibil să faceţi un pas important în viaţă. Rudele şi prietenii vă susţin.
Dacă nu staţi prea bine cu banii, nu vă faceţi griji! Vă ajută o femeie mai învârstă.Nu intrati in panica pentru ca nu rezolvati nimic

PEŞTI- Sunteţi hotărât să începeţi o viaţă nouă şi să intraţi afaceri. Nu este exclus ca după-amiază să găsiţi formula optimă pentru a începe.Asa ca mobilizati-va nu aveti timp sa leneviti.

BERBEC- Este un moment bun pentru a începe o investiţie pe termen lung. Deşi riscurile sunt destul mari, sunteţi optimist, pentru că vă bucuraţi de sprijinul partenerului de viaţă.

TAUR- Sunteţi într-o formă excelentă şi puteţi avea succes în afaceri, în călătorii şi pe plan sentimental.Cu sănătatea şi cu moralul staţi foarte bine.Din punct de vedere financiar nu aveti probleme.

GEMENI- Aveţi ocazia să rezolvaţi problemele financiare acumulate în ultima perioadă. S-ar puteasă vi se propună asocierea într-o afacere. Puteţi să vă consolidaţ irelaţiile şi să legaţi noi prietenii, totul este posibil in aceasta frumoasa zi de duminica.