Horoscop 11 iunie 2015

horoscop

Previziunile astrale pentru 11 iunie:

Sextilul Soarelui cu Uranus poate sa aduca schimbari interesante si neobisnuite, sa alunge rutina. Este o zi dominata de idei nonconformiste. Sa nu va mirati daca vedeti ca se petrec lucruri ciudate!

Gemeni-Sunt posibile surprize din partea prietenilor sau a persoanelor care te sustin in domeniul profesional in care activezi. Cu putin efort si bunavointa poti gestiona onorabil orice situatie ivita. Galceava porneste de la tine, de la felul tau de a relationa cu ceilalti si mai ales de la felul in care vorbesti. Foarte usor ii poti deranja pe altii, atat cu tonul vocii, cat si cu remarcile tale. Fii prudenþ spune ce ai de spuº dar frumos si diplomat.

Rac-Esti foarte solicitat de catre sefi, dar si de colegii de munca. Fii prudenþ pentru ca, in aparenta, toti sunt amabili cu tine, te ridica in slavi, dar in umbra isi urmaresc numai interesele lor. Chiar exista risc de conflicte majore la locul de munca, care foarte curand vor iesi la iveala. Fii prudenþ indeplineste-ti corect si la timp sarcinile profesionale. Evita sa te destainui sau sa emiti judecati de vreun fel. Vorbeste cat mai putin si la obiect.

 Leu-Este o zi in care disputele filozofice pot fi frecvente. Ca este vorba despre segmentul profesional sau despre dispute cu persoanele din anturajul personal, alege-ti cu grija vorbele si lasa-i si pe ceilalti sa-si spuna parerile. Pe de alta parte sunt momente excelente pentru a planui o calatorie, un program de instruire profesionala sau un program de activitati culturale alaturi de cei dragi. Te pot ajuta discutiile cu prietenii, chiar daca, pe alocuri vei primi si niscai reprosuri.

 Fecioara-Dinspre segmentul profesional s-ar putea sa primesti bani, bunuri sau favoruri, chiar in mod neasteptat. Cheltuielile comune cu altii sunt o tema importanta a zilei, asa incaþ mai intai stabileste-ti prioritatile financiare. Poate fi vorba despre achitarea unor facturi, a unor datorii sau poate va trebui sa iei legatura cu institutii financiare din varii motive. Pe de alta parte, priveste atent dincolo de aparentele evenimenelor si vei fi surprins de cele aflate.

Balanta-Relatiile parteneriale sunt tensionate si de la simple si banale formule de salut se poate ajunge la conflicte in toata regula. Este vorba mai ales despre mentalitati diferite intre tine si ceilalti, dar si despre faptul ca una se gandeste, alta se spune si cu totul altceva se intelege. Evita discutiile contradictorii si emiterea unor judecati pripite. Surprizele predomina in acest segment de viata, asa incat ar fi bine sa iei lucrurile asa cum vin spre tine.

Scorpion-Sanatatea este vulnerabila si ar fi bine sa te ingrijesti ceva mai mult. Tentatia de a te ocupa de cat mai multe treburi deodata este paguboasa. Cere ajutorul celorlalti pentru a rezolva prioritatile. Pe cat posibil evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece exista un risc crescut de erori. Dupa-amiaza, retrage-te in linistea casei si taifasuieste cu cei dragi. Acestia te vor inviora si tea vor ajuta sa depsesti momentele stresante ale zilei.

 Sagetator-Datorita faptului ca esti foarte implicat in chestiuni profesionale, cei dragi se pot supara serioº pentru ca ii neglijezi mult in ultima vreme. Surprizele se pot tine lant in segmentul amoroº de aceea fii prudent si tine cont de persoanele in care ai investit sentimente profunde. Lasa grijile deoparte si propune activitati comune alaturi de persoana iubita sau de copii. Spre exemplu vizionarea unei piese de teatru, vizitarea unui targ de sezon sau o excursie prin apropiere.

 Capricorn-Se recomanda prudenta in relatiile cu membrii familiei, in special cu mama si cu rudele pe linie materna. Sunt posibile discutii aprinse pe teme patrimoniale, dar si pe seama faptului ca esti implicat mai mult in segmentul profesional si astfel ai lasat de izbeliste indatoririle gospodaresti. Este bine sa tii cont de sfaturile membrilor familiei, chiar daca la prima vedere pare ca toata lumea este impotriva ta. Peste cateva zile vei intelege ca acestia au avut dreptate.

 Varsator-Foarte usor te poti lua la harta cu persoanele din anturajul apropiat. Gandesti mult mai rapid decat poti vorbi si astfel ceilalti se inteleg greu cu tine. Alege-ti cuvintele cu grija, fii prudent cu informatiile pe care vrei sa le spui si fereste-te de a da sfaturi. Ai idei minunate, originale, insa bine ar fi sa le notezi intr-un jurnal si sa le spui si altora in zilele urmatoare. Calatoriile pe distante scurte pot fi frecvente. Acorda atentie si persoanei iubite si copiilor.

 Pesti-Nemultumirile legate de bani, mai ales de veniturile pe care le obtii de pe urma muncii tale intr-un loc de munca oficial, vor atinge astazi cote mari. Probabil ca membrii familiei sau cheltuielile neprevazute necesare casei iti vor destabiliza bugetul si astfel si starea de spirit. Detaseaza-te, ai rabdare si selecteaza atent prioritatile. Chiar daca acum se pare ca situatia este complicata, cu putin efort si bunavointa vei reusi sa te strecori onorabil cu toate cheltuielile.

Berbec-Este o zi minunata pentru a-ti reorganiza programul cotidian, activitatile personale si pentru a relationa cu persoanele din anturajul apropiat. Posibil sa revii asupra unor decizii din segmentul profesional sau din cel personal. Spre exemplu sa te razgandesti asupra unor calatorii, sa iti reformulezi parerile despre prieteni si rude apropiate sau sa te gandesti mai bine la abordarea unor programe de instruire personala si profesionala.

Taur-La prima vedere esti retraº discret si cu greu relationezi cu ceilalti. Se pot accentua afectiunile legate de segmentele capului si aparatului urinar. Dozeaza-ti eforturile si fereste-te de dispute. Meditand in umbra la evenimentele in care esti implicat ai putea avea revelatii deosebite legate atat despre oamenii apropiati, cat si despre veniturile tale din munca desfasurata intr-un colectiv profesional. Dupa-amiaza, alatura-te celor dragi si bucura-te de compania lor.

De același autor

Related Articles