Horoscop, 11 februarie 2015

horoscop
Previziunile astrale ale zilei de 11 februarie :

Trigonul Lună-Venus favorizează relațiile sociale și sentimentale. Vă puteți aștepta la o zi calmă, cu respect reciproc și fără conflicte. Relațiile de prietenie sau de parteneriat pe care le legați astăzi au șanse să fie serioase și durabile.

VĂRSĂTOR – Sunteți într-o formă intelectuală deosebită. Aveți succes în activitățile legate de familie și camin. Vă sfătuim să vă stabiliți clar prioritățile, ca să nu pierdeți timpul. Ascultați și părerile partenerului de viață!

PEŞTI – Simțiți nevoia să vorbiți cu o persoană de sex opus, despre problemele voastre sentimentale. Este posibil să credeți că sunteți neglijat. Vă sfătuim să nu vă lăsați pradă melancoliei. Starea de inhibiție și lipsa de sociabilitate ar putea să agraveze neințelegerile cu persoana iubită.

BERBEC – S-ar putea să fiți indispus și să nu aveți chef de nimeni și de nimic. Riscați să vă izolați.Vă recomandăm să fiți mai sociabil. Problemele care vă framântă nu sunt chiar atat de grave cum credeți.

TAUR – S-ar putea să fiți încordat din cauza colaborării dificile cu un partener de afaceri. Este indicat să amânați orice decizie în privința investițiilor, pentru că aveți dificultăți de concentrare. Ascultați sfaturile unei persoane cu experiență în afaceri!

GEMENI – Dimineață s-ar putea fiți confuz și să aveți dificultăți de comunicare. Nici intuiția nu vă ajută din cale afară, așa că ar fi bine să nu mergeți la risc. Vă sfătuim să nu neglijați odihna. Chiar trebuie să vă reîncărcați bateriile.

RAC – Dimineață, colegii și familia fac eforturi să vă scoată din starea de apatie care vă face de nerecunoscut. Ar putea fi de vină obosela acumulată sau problemele financiare care va frământă. Vă recomandăm să nu luați decizii importante de unul singur.

LEU – Relațiile cu anturajul sunt favorizate astăzi. În cursul dimineții vă întâlniți cu o veche cunoștință. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor sentimentale care vă frământă de mai mult timp.

FECIOARĂ – Astazi simțiți nevoia să schimbați ceva sau să faceți lucruri noi. Este o zi favorabilă relațiilor sentimentale și treburilor casnice. S-ar putea ca cei din jur să nu vă aprecieze ideile la adevărata lor valoare. Vă recomandăm să nu semnați documente oficiale și să nu faceți afaceri.

BALANŢĂ – De dimineață aveți multe probleme de rezolvat, dar aveți suficientă energie pentru a le face față. S-ar putea să întâmpinați dificultăți de natură financiară dar nu disperați.

SCORPION – Aveți posibilitatea să faceți schimbări importante pe plan social și în privința relațiilor sentimentale. Este un moment bun pentru a încheia contracte, iar investițiile pe care le faceți se vor dovedi rentabile

SĂGETĂTOR – Dimineața s-ar putea să vă pună pe gânduri o ceartă cu o persoană în vârstă. Întrebați-vă dacă aveți o atitudine corectă față de cei din jur! Ar fi bine să fiți mai prudent, ca să nu declanșați un scandal.

CAPRICORN – În prima parte a zilei sunteți confuz și indispus. Vă recomandăm să nu vă asumați riscuri, pentru că șansele de reușită sunt minime. Dacă aveți ocazia să vă relaxați într-un fel sau altul, nu stați pe gânduri!

Cele mai citite

Related Articles