Horoscop 10 august 2015

horoscop

Previziunile astrale ale zilei de 10 august :

Luna plină vă dă energie. Astăzi puteţi trece printr-o situaţie care vă schimbă viaţa din toate punctele de vedere. În rest se anunţă o zi cât de cât liniştită.

LEU –Sunteţi mult prea sceptici şi vi se pare că ceilalţi nu vă acordă atenţia cuvenită. Nu este exclusă o altercaţie sau sunteţi protagonistul unei bârfe. Asa ca atenţie sporită la locul de muncă.

FECIOARĂ – Sunt posibile fluctuaţii financiare, mai mult în minus decât în plus. Vă aduceţi aminte că aţi cheltuit cam mult Nu trebuie să vă faceţi griji deoarece veţi găsi surse de finanţare cât aţi spune …bani!

BALANŢĂ– Va fi o zi în care vreţi să faceţi impresie bună dar aveţi parte şi de unele nemulţumiri. Cu cât lucraţi mai mult la imaginea publică, cu atât veţi avea parte de mai multe surprize şi nu neaparat plăcute pentru ca o imagine impecabila de cele mai multe ori este aspru criticata.

 SCORPIONSunteţi plini de iniţiativă, cu o bună rezistenţă fizică. La serviciu puteţi avea unele neînţelegeri cu persoanele mai în vârstă. Cu sănătatea se impune prudenţă! O indigestie sa fie oare principalul duşman?

 SĂGETĂTOR- Aveţi dorinţa de a învăţa cât mai multe, cu toate că nu prea aveţi energie suficientă iar prietenii vă îndepărtează de astfel de activităţi. Este o perioadă agitată din punct de vedere a relaţiilor afective.

CAPRICORN Veţi avea parte de o zi aglomerată în care vă va fi pusă la încercare calitatea de buni organizatori. Poate că sunteţi prea pretenţioşi în relaţia cu partenerii sau cu colegii de echipă. În situaţia financiară are loc o schimbare în bine.

VĂRSĂTOR – Astăzi nu aveţi chef de nimic aţi fost în concediu dar vestea ca trebuie sa fiţi la serviciu nu v-a picat prea bine. Dar nu fiţi dezamăgiţi veţi avea parte doar de surprize plăcute astăzi şi cu siguranţa vă va reveni pofta de viaţă.

PEŞTI Vă încearcă o stare de agitaţie şi veţi întoarce lucrurile pe toate feţele. Îmbinaţi optim iniţiativa cu diplomaţia şi rezultatele vor fi pe măsură. Unele discuţii în familie vă vor strica poate buna dispoziţie.

BERBEC –În această perioadă vă doriţi mai multă afecţiune din partea partenerului şi veţi avea parte de ea. Cu toate acestea vor apărea şi momente tensionate. Dacă veţi încerca să-i înţelegeţi pe ceilalţi, si sa-i ajutaţi va fi mult mai bine.

TAUR – Aflaţi o veste care vă poate încurca la serviciu sau aveţi parte de o surpriză mai puţin plăcută din partea cuiva din anturaj. Aveţi grijă cu cine vorbiţi pentru că totul poate fi interpretat.

GEMENI–Astăzi veţi avea parte de multă acţiune şi schimbări de situaţie. Dacă veţi fi mai deschişi în conversaţie, veţi avea numai de câştigat. În plus astăzi veţi avea mulţi musafiri ce dacă e luni. Asa ca mergeti la cumparaturi si apucati-va de gatit.

RAC –În casă sunteţi activi, plini de energie şi iniţiaţi tot felul de schimbări. Dacă vă întâlniţi cu prietenii, cu toată înclinaţia voastră spre cumpătare, tot va trebui să cheltuiţi nişte bani pe nişte prăjituri sau alte bunătăţi

De același autor

Related Articles