Ascultă Radio România Reșița Live

Horoscop, 1 ianuarie 2015

Horoscop, 1 ianuarie 2015

Articol editat de Mirabela Afronie, 1 ianuarie 2015, 06:00

Capricorn – Anul 2015 ar putea fi pentru voi cel puţin la fel de bun ca 2014. Nimic nu vă poate induce gânduri negre, nimic nu ar trebui să vă deprime sau să vă producă sentimente negative. Mândri de ceea ce sunteţi, adorat de unii, continuaţi şi în acest an cu o manieră explozivă de a-i trata pe cei din jur. Cei care n-au serviciu, au şanse mari să-şi găsească, iar cei care au deja, îşi mai pot găsi încă unul.

Vărsător – În general indecişi şi totusi echilibraţi în hotărâri, nativii Vărsători vor lua anul acesta prin surprindere pe cei care îi cunosc: vor lua decizii majore, care vor schimba în mare măsură viaţa lor dar oarecum şi pe a celor din jur. Una peste alta, vreţi să iesiţi din anonimaţ doriţi să demonstraţi că puteţi mai mulţ şi sigur veţi reuşi, căci astrele vă călăuzesc.

Pesti – În general, anul acesta va fi bun. Nu vă este teamă de muncă, atâta vreme cât ştiţi că veţi avea câştiguri pe măsură şi vă veţi orienta să legaţi prietenii cu persoane foarte influente. Veţi pune bazele unui nou început pe toate planurile. Vreţi ca viaţa voastră să ia cursul pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna şi ferească Dumnezeu să încerce cineva să vi se opună!

Berbec – Urmează un an foarte bun pentru studii şi călătorii lungi. Mintea vă va fi foarte preocupată de tainele vieţii. Veţi fi aproape cei mai înţelepţi nativi din tot zodiacul. În prima parte a anului vă faceţi noi cunoştinţe care vă vor fi de folos la un moment dat.

Taur – Anul 2015 este excelent pentru demararea unor acţiuni importante, inclusiv pentru începerea, continuarea sau reluarea studiilor. Vârsta nu conteazâ, atata timp cât studiile vâ pot aduce avantaje. Lunile de maximă iniţiativă şi eficienţă sunt august şi septembrie. Faceţi planuri noi, se nasc speranţe şi mai mari şi priviţi cu multă încredere spre viitor.

Gemeni – Astrele spun că anul acesta veţi încerca ceea ce v-a fost teama să încercaţi demult: să faceţi schimbări pe toate planurile care nu vă aduc satisfacţii, să nu mai asteptaţi ca alţii să ia decizii în locul vostru şi să luptaţi să faceţi din viaţă exact ce vă doriţi.Veţi fi supuşi şi la unele încercâri. Nu e cazul să vă descurajaţi, pentru că, până la urmă, viaţa este o luptă continua.

Rac – La începutul acestui an sunteţi mult mai comunicativ, mai deschis mai jovial, vorbiţi si scrieti cu mult aplomb, intreţineti relaţii armonioase .Sunteţi o prezenţă agreabilă reuşind să-i influentaţi pozitiv şi pe ceilalţi. Şansa voastră stă în comunicare, deci trebuie să găsiţi o modalitate de a comunica lumii ce aveţi de spus.

Leu – Anul debutează cu probleme financiare serioase, fapt ce va face ceva mai pesimisti. Nu este totusi cazul sa deveniţi aşa de închişi, pentru că dupa 25 ianuarie încep să se urnească toate încet, încet în direcţia proiectată deja de anul trecut. În ceea ce priveşte munca, deşi nimic nu este simplu şi apar destule dificultăţi, până în octombrie sunt şanse maxime să apară cel puţin o reuşită adevarată.

Fecioară – Profesional, 2015 este unul dintre acei ani în care lucrurile se stabilizează şi merg aproape de la sine pe făgaşul potrivit. Este urmarea firească a reuşitelor din ultima vreme. Şi încă mai este loc pentru împlinirea speranţelor, mai ales că Fecioarele se bucură de simpatia şi sprijinul unor personaje influente. În lunile mai şi iunie pot apărea încurcături.

Balanţă – Anul 2015 este pentru Balanţe un an strategic, i-au decizii importante este un an de temelie. Cu o condiţie: să aibă multă rabdare şi tenacitate, fiindca nimic nu se obţine prea simplu. În acest an, nativii acestei zodii se pot aştepta la orice. Poate fi cea mai revoluţionară perioadă din viaţa, cu evenimente bruşte şi neprevăzute.

Scorpion – În 2015 vă ocupaţi să demonstraţi cât de capabili sunteţi în plan profesional, veţi cam neglija complet viaţa de familie. Nu înseamnă însă ca acesta este în pericol de destramare, ci doar că răceala cauzată de griji, stres şi oboseală se va instala în acest plan pentru vreme înlungată. Nu fugiti însă de relaţii sociale care să vă ajute să prosperaţi, să avansaţi şi să călătoriţi mult.

Săgetător – Sensibili şi puţin cam prea încăpăţânaţi, anul acesta ţineţi neapărat să arataţi cu degetul spre cei care v-au rănit în trecut. În inimă i-aţi iertat complet dar vreţi neapărat să ţineţi minte pentru totdeauna ce vi s-a întâmplat în speranţa că veţi şti să vă feriţi pe viitor.Familia va fi centrul universului multora dintre voi, chiar dacă ritmul de lucru pe care vi l-aţi autoimpus vă va rapi mult din timpul de petrecut în sânul familiei.

Horoscop săptămânal 18-24 octombrie 2021
Horoscop duminică, 17 octombrie 2021, 10:03

Horoscop săptămânal 18-24 octombrie 2021

Berbec Negocierile constante, atât în afaceri, cât și în relațiile tale romantice, te-au făcut să te simți învins. Dar Luna plină în...

Horoscop săptămânal 18-24 octombrie 2021
Horoscop, săptămâna 27 septembrie – 03 octombrie 2021
Horoscop luni, 27 septembrie 2021, 08:45

Horoscop, săptămâna 27 septembrie – 03 octombrie 2021

Berbec Persoanele din anturajul apropiat te solicită foarte mult prin discuții și activități în care ești ademenit să te implici. Este...

Horoscop, săptămâna 27 septembrie – 03 octombrie 2021
Horoscop săptămâna 13-19 septembrie
Horoscop marți, 14 septembrie 2021, 06:21

Horoscop săptămâna 13-19 septembrie

Berbec Prietenii se vor dovedi o adevărată binecuvântare pentru voi, iar ciclul Lunii vă va afecta obiectivele şi aspiraţiile în viaţă. S-ar...

Horoscop săptămâna 13-19 septembrie
Horoscop sãptãmânal 6-12 septembrie 2021
Horoscop luni, 6 septembrie 2021, 10:03

Horoscop sãptãmânal 6-12 septembrie 2021

Berbec Perioada nu e una doar cu acțiuni și rezultate pozitive. Unii dintre voi vor avea adesea probleme cu timpul, cu lipsa lui mai bine spus,...

Horoscop sãptãmânal 6-12 septembrie 2021
Horoscop marți, 31 august 2021, 05:14

Horoscop săptămânal 30 august – 5 septembrie 2021

Berbec Ai tot așteptat să primești niște răspunsuri în urma unei discuții destul de aprinse și iată că în cursul acestei săptămâni vei...

Horoscop săptămânal 30 august – 5 septembrie 2021
Horoscop luni, 23 august 2021, 08:20

Horoscop săptămânal, 23-29 august 2021

Berbec În prima parte a săptămânii, sunt șanse să fiți solicitat chiar peste program la locul de muncă, dar și să aveți conflicte cu...

Horoscop săptămânal, 23-29 august 2021
Horoscop luni, 16 august 2021, 06:46

Horoscop, sãptãmâna 16 – 22 august 2021

Berbec Ai mai multă grijă la sănătatea ta, mai ales că poți fi destul de agitat în această perioadă. Odihnește-te cât mai mult și nu...

Horoscop, sãptãmâna 16 – 22 august 2021
Horoscop miercuri, 11 august 2021, 07:17

Horoscop sãptãmânal, 9 – 15 august 2021

Berbec Ideile voastre s-ar putea dovedi a fi total rupte de realitate, iar pentru implementarea lor vor trebui schimbate multe în minte, cãci altii...

Horoscop sãptãmânal, 9 – 15 august 2021