Horoscop 1 august 2015

horoscop

Previziunile astrale ale zilei de 1 august :

Cuadratura Lunii cu planeta Uranus predispune la schimbări neaşteptate. Este posibil să simţiţi nevoia de mai multă libertate şi să primiţi în schimb doar reproşuri.

LEU –Se conturează la orizont o serie de situaţii, unele mai ciudate decât altele, dar ar fi bine să nu vă grăbiţi cu anumite concluzii. La serviciu aveţi grijă pentru că oboseala îşi spune cuvântul şi riscaţi să greşiţi iar şefii vor afla şi vă pot sancţiona. Iar din punct de vedere financiar situaţia se îmbunătăţeşte.

FECIOARĂ – Veţi găsi alinare în familie, dar nu şi sfaturi atât de bune pe cât aţi avea nevoie. E bine să ţineţi cont că apropiaţii vă doresc binele, dar nu se pot pune în locul vostru. Cel mai bine ar fi să vă rezolvaţi singur problemele nu aşteptaţi să primiţi din senin o mână de ajutor pentru că nu se va întâmpla asta.

BALANŢĂ –Aveţi posibilitatea de a dezvolta o relaţie cu cineva din anturaj, o relaţie de durată dar există şi riscul să vă lăsaţi păcălit de persoanele care nu au tocmai cele mai bune intenţii. La capitolul sănătate staţi excelent, sunteti sănătos tun.

SCORPION –Sunteţi bine protejat împotriva dezamăgirilor, dar nu sunteţi ferit şi de propriile înclinaţii care vă pot duce la pierderi. Nici măcar în oamenii de lângă voi nu mai aveţi încredere şi asta nu e bine. Mai bine va relaxati si incercati sa fiti mai optimist.

SĂGETĂTOR– Multă bucurie pentru aceşti nativi. Luaţi ce e mai bun din ziua de astăzi, dar nici o bucurie nu e completă dacă nu o împărtăşiţi cu cineva drag. Nu va trebui să cautaţi prea mult o astfel de persoană pentru că astrele o pot scoate chiar astăzi în calea voastră.

CAPRICORN –Vă concentraţi şi nu prea, gândul zboară repede la vacanţă, vreţi să plecaţi la mare sau la munte cu familia, oriunde ca să vă puteţi relaxa. Din punct de vedere financiar problemele încep să dispară, iar totul va reintra la normal mai repede decât vă aşteptaţi.

VĂRSĂTOR – Este posibil sa plecati intr-o delegatie.Nu sunteti in cea mai buna dispozitie si aveti tendinta sa exagerati. Va sfatuim sa nu va sustineti parerile cu incapatanare si sa evitati discutiile in contradictoriu. S-ar putea sa fiti nervos pentru ca nu stati prea bine cu banii. In curand veti primi o suma importanta.

PEŞTI – Aveti un succes deosebit in activitatile intelectuale si in societate. In partea a doua a zilei, incasati o suma importanta de bani dintr-o colaborare. Puteti sa faceti planuri de viitor in legatura cu o afacere pe care intentionati sa o demarati impreuna cu un prieten foarte bun.

BERBEC –Există riscul să vă provocaţi singur dezamăgiri, mai mici sau mai mari, după cât de mult vă veţi implica în decizii neinspirate, dar dure, prin care vreţi să daţi o lecţie cuiva. Atenţie totul se poate întoarce împotriva voastră atunci când vă aşteptaţi mai puţin.

TAUR – O zi complicată, nerecomandată pentru întâlniri importante, discuţii esenţiale sau decizii legate de soarta relaţiei sentimentale sau cu oricare altă persoană care vă este dragă. Din punct de vedere financiar aveţi şanse mari să câştigaţi nişte bani o suma importanta care va poate schimba viata în bine.

GEMENI – La serviciu, sunteti indispus in urma unei discutii cu seful direct. Nu este indicat sa va exteriorizati nemultumirea. Va recomandam sa va menajati sanatatea. Eforturile pe care intentionati sa le faceti sporesc riscul de accidente cerebrale asa ca cel mai bine ar fi sa va relaxati undeva în natură .

RAC –Aveţi în faţă o zi destul de dificilă din cauza unor probleme care se ivesc la locul de muncă. Aţi putea fi afectat de această tensiune mai mult decât sunteţi dispus să recunoşti. În dragoste în schimb aveţi mare noroc şi ar trebui să-i demonstraţi persoanei iubite ca aveti timp sufficient si pentru ea.

De același autor

Related Articles