cotabita

Gabriel Cotabiţă a fost externat joi, 16 iulie după 27 de zile de tratament în Spitalul Elias din Capitală, starea acestuia este ameliorată, urmând să continue tratamentul de recuperare în ambulatoriu.

Starea la externare este ameliorată. Din punct de vedere cardiologic, Gabriel Cotabiţă este purtător de defibrilator automat, pentru prevenirea recurenţei aritmiilor severe. Psihic şi neurologic are un status net ameliorat faţă de internare„, a spus directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenţă Elias.

Gabriel Cotabiţă va continua recuperarea în ambulatoriu şi va reveni la control medical periodic sau ori de câte ori este nevoie, a mai spus doctorul Dana Safta.

Directorul medical a precizat că Gabriel Cotabiţă a beneficiat de asistenţă medicală gratuită.

Pacientul a beneficiat de asistenţă medicală complet gratuită, asigurată prin sistemul public de sănătate„, a spus dr. Dana Safta.

Vă reamintim că, Gabriel Cotabiţă a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca în 8 mai, după ce a fost găsit în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din capitală.

Cotabiţă a fost transferat, pe 16 iunie, la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare.

Sursa: libertatea.ro