Traficul a fost reluat pe DN 6 Orşova – Băile Herculane, la kilometrul 376, unde în această dimineaţă, s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu decesul unei persoane.

Din primele cercetări rezultă faptul că un autoturism înmatriculat în Bulgaria, în timp ce se deplasa din direcţia Topleţ-Băile Herculane, ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule, format din cap tractor şi semiremorcă. În urma accidentului rutier, din păcate a rezultat decesul conducătorului autoturismului, un cetăţean bulgar de 61 de ani. Şoferul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

***

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 6 Orşova – Băile Herculane, la kilometrul 376, în afara localităţii Topleţ, judeţul Caraş-Severin.

Un autoturism a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un autotren. În urma accidentului, conducătorul autoturismului a decedat.

Vom reveni cu informaţii!