La oraş ca-n Evul Mediu. În Bocşa, alimentarea cu apă se face cu ajutorul cisternei deoarece fântânile au secat din cauza temperaturilor extrem de ridicate din această vară, iar reţeaua de distribuţie nu este încă finalizată.

În secolul XXI, locuitorii din Bocşa Montană primesc apă cu porţia. Problema ar putea fi rezolvată cât se poate de repede şi simplu dacă firma care a câştigat licitaţia ar finaliza lucrările de introducerea a reţelei de apă, investiţie începută în urmă cu mulţi ani şi efectuată în procent de 75%.

După cum a declarat primarul Mirel Patriciu Pascu, lucrările stagnează, iar în acest an, constructorul nu a lucrat nici măcar o zi.

Rețeaua de apă de la barieră spre Reșița, în cartierul Montana, cu toate că 70 la sută dintre lucrările de distribuție a apei sunt executate de firmă, ar mai fi puţin de lucru, două – trei luni de zile, din păcate anul acesta firma nu a lucrat nici măcar o zi pentru această rețea de distribuție. Încercăm să îi motivăm să vină să vină să lucreze și pe aducţiunea de apă, pe distribuția apei pentru a putea cetățenii să aibă apă la robinet. A fost această caniculă în această vară şi am fost nevoit prin serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă, cu maşinile de pompieri să ducem apă în fântânile cetăţenilor pentru că nu există apă în cartierul respectiv.

Primarul Mirel Patriciu Pascu a precizat că a primit promisiuni de la constructor că lucrările la reţeaua de apă şi canalizare din Bocşa Montană vor fi gata până anul viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.