EUROVISION 2015. Călin Goia: „Ne pare rău că nu am adus mai multă bucurie românilor!”

voltagi

Trupa Voltaj nu a reuşit să impresioneze sâmbătă seara juriul şi publicul european la concursul Eurovision. Piesa de „De la capăt” s-a clasat pe locul 15, cu doar 35 de puncte. Trupa românească a intrat în finală cu un cântec cu mesaj social, despre copiii abandonaţi de părinţii plecaţi la muncă în străinătate. Melodia, însoţită de o proiecţie video emoţionantă, nu a reuşit să-i impresioneze prea mult pe votanţi, care i-au acordat doar 35 de puncte. După ce România nu a reuşit să obţină un loc fruntaş printre ţările participante la concurs, Călin Goia, solistul trupei Voltaj, a declarat că este mulţumit că a reuşit totuşi să aducă în atenţia publicului campania din spatele piesei „De la capăt”.

Ne pare foarte rău că nu am putut să aducem mai multă bucurie românilor, dar ne bucurăm că am făcut cunoscută campania noastră, „De la capăt”, şi mergem mai departe. Este cel mai mare eveniment muzical, concurs muzical şi, atâta timp cât eşti în finală, este o realizare. Am venit cu un alt gând, de a fi mult mai sus decât am reuşit, dar nu ne demoralizăm şi nu ne oprim„, a declarat Călin Goia, potrivit gandul.info.

Apariţia trupei Voltaj pe scena de la Eurovision a stârnit o mulţime de reacţii pe reţelele sociale, însă nu datorită piesei sau interpretării. Daily Mirror scrie că solistul trupei, Călin Goia, a fost comparat de utilizatorii de pe Twitter cu Pitbull, cu fotbalistul Fabien Barthez sau cu fostul tenisman Andre Agassi.

De același autor

Related Articles